Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért csinálja ezt a baloldal(...

Miért csinálja ezt a baloldal(Fidesz) ?

Figyelt kérdés

Folyamatosan szapuljátok az RTL-t!

Az RTL legalább független, elmondja az ellenzék és a kormánypárti baloldal dolgait is.

2. 4 éve kit is hívott meg az RTL az eredményváró elemzésre? A baloldali kormánypárt Orbán Balázs nevű tagját és a Political Capital elemzőjét. A konkurens kit is hívott meg m? Deák Danikát és G Fodor Gabeszt!

[link]

Akkor most ki is a korrektebb?

2022. márc. 29. 13:52
 1/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy fáj, egyeseknek, hogy van egy csatorna ahol még hitelesen próbálnak tájékoztatni. Azt is tudom, hogy sokan örülnének ha nem lenne RTL. (na akkor ki is van a szólásszabadság ellen)

#StandwithRTL

#AzRTL-tfogomnéznivasátnap21:00-tól

#Egyekvagyunk

#csakfelfelé💙

2022. márc. 29. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Én is RTL-t bírom a legjobban. De sajnos itt mindjárt fogják írni, hogy az egy német libsi tv. A legtöbb csak ezt fogja fel belőle. Sajnos
2022. márc. 29. 13:59
 3/9 A kérdező kommentje:

13:59

Luxembourgi, ott van a székhely! A neve is Radio Television Luxembourg 🙂

2022. márc. 29. 14:02
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen ez oké de mindenki azt mondja német. Keres rá itt rengeteg kérdésre és ott írják, hogy Soros német csatornája
2022. márc. 29. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
RTL mindenről beszámol, hitelesek, valamint a műsorveztőkmis profik, olykor viccesek.
2022. márc. 29. 14:14
 6/9 A kérdező kommentje:

14:04

Tudom. De ezek hogy fognak felébredni? Mert ha nyerünk is vasárnap, írtó nehéz lesz, nagyon kevés a média, meg a fideszfanok is aktívabbak a social médiában.

2022. márc. 29. 14:14
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy. A Fidesz fanok azokat nem lehet meggyőzni ilyennel. Egy alternatív világban élnek. Ezt csak hosszú évek alatt lehetne meggyőzni. Nekik bőven elég a 13. havi nyugdíj , a nyugdíj prémium , meg az adó visszatérítés.
2022. márc. 29. 14:17
 8/9 A kérdező kommentje:

14:17

De akkor változás sosem lesz. “Megszoksz vagy elmész” ez marad.

2022. márc. 29. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
42%
Szegény RTL! 🥺 [link]
2022. márc. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!