Egy esetleges ELLENZÉKI vereség után, MZP-vel⬆️ (és a kis nyilacskáival) mi fog történni ?
Mert ahogy elnézem a baloldal a szokásos ballibes stratégiát alkalmazza ! Aki nem vált be azt úgy lecserélik mint a húzat !
Lásd :
- Karácsony Gergely (másnap ment vissza zuglóba)
- Mesterházy Atilla (2014-ben ő is lemondott egy hónappal rá)
"Lásd :
- Karácsony Gergely (másnap ment vissza zuglóba)"
Ha jól tudom, akkor jelenleg főpolgármester, nem? Csak a lecserélés miatt mondom. Vagy hogy gondolod, lecserélik, aztán visszacserélik, aztán megint le és megint vissza?
Egyébként a kérdést sem értem, maga MZP mondta el már több alkalommal is, hogy melyik esetben hol folytatja a politikai pályáját, miért kell ezt itt állandóan kérdezgetni?
Ha nyer egyéniben, akkor beül a párbeszéd frakciójába, ha egyéniben nem nyer, akkor nem veszi fel a listás helyét, hanem visszamegy polgármesternek.
#️⃣2️⃣. Egy esetleges ellenzéki vereség utáni állapotról beszélünk (tehát ~ÁPRILIS közepe), mivel a listán első helyen szerepel - ezért feltételezhetőleg parlamenti képviselő lesz.
És az azutáni időszakra vonatkozik a kérdés : Hogy ha már képviselői tag (mert már Április közepét írunk) - akkor benn marad-e a továbbiakban vagy sem :)
#️⃣3️⃣.
- "Karácsony Gergely" : Lecserélték mint miniszterelnök jelöltet, akit már többször nem fognak jelöltetni MINISZTERELNÖK-nek ! (a polgármesterségi jelöltség hogy jön ide ?)
- Az hogy mit mond vagy mondanak - LÉNYEGTELEN ! A kérdés az, hogy mi fog történni !
"- Az hogy mit mond vagy mondanak - LÉNYEGTELEN ! A kérdés az, hogy mi fog történni !"
Értem, és akkor ezt nekünk mégis honnan kellene tudni?
❤️ Tippelhetsz :)
😘 Próbáltam az összes lehetőséget felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!