Baloldalnak az fáj, hogy nem tudnak nyerni? Olyanok mint a gyerek amikor hisztizik a boltban ha nem kap csokit?
Nekem nem az fáj, hogy nem tud nyerni a baloldal, történetesen az én pártom több mandátumhoz jutott, mint az előző ciklusban. Nekem az fáj, hogy Magyarország vesztett. Te is vesztettél nagy valószínűséggel, a lakóhelyed is vesztett nagy valószínűséggel, még akkor is, ha a Fidesszel szimpatizálsz, és örülsz, hogy ők uralkodhatnak mindannyiunkon következmények nélkül.
Távol otthonomtól voltam szavazatszámláló, most értem haza, kicsit fáradt vagyok. A viszonylag pontos eredményt még csak hallomásból tudtam meg, miután 10 körül felkeltem.
Persze csalódott, szomorú vagyok, de nem örjöngök, nem hisztizek, stb. számomra ez nem személyes ügy volt. A hazámat szeretem, és a hazám vesztett nagyon, és ez egy kicsit más.
Dühíteni majd az fog, amikor a Fidesz konkrétan visszaél a hatalmával, ill. a hazám és a nép ellen cselekszik, vagy nem cselekszik.
Felőlem lehet hatalmon a Fidesz, ha a nép érdekét szolgálja (eddig nem így volt), és kétlem, hogy megvilágosodnának, megtérnének. Ha igaz keresztények lennének, nem álkeresztények, akkor annak örülnék. Remélem Isten ismét csodát tesz, és lesz új Pálfordulás a szó szoros értelmében.
Akkor nem követnének el előre megfontoltan megbánás nélkül, következetesen és folytatólagosan, szervezetten, nyereségvágyból bűnök garmadát a nemzet ellen és Isten parancsolatával szemben.
Tehát mind mondtam, nem vergődöm, hanem emelt fővel viselem a tudatot, hogy a nemzet vesztett.
Talán megérdemli, van egy ilyen filozófia is, de attól még fáj. Tudod, a gyereknek is bizonyos keretek között hagyni kell, hogy csináljon, amit akar, még ha tudjuk, hogy ezzel árt magának, és fáj ez a tudat, de ettől a normális szülő még nem vágja magát földhöz, nem hisztizik.
Ahogy jöttem haza, azon gondolkoztam, hogy az élet ugyanúgy megy tovább, a hazámat ugyanúgy szeretem, a fákat ugyanúgy szeretem, az út széli prostik miatt, akiket a buszból láttam, ugyanúgy elszomorodott a szívem, mint eddig, mert személyes sorstragédiájú embereket látok mögötte, stb. a szép és lepusztult házakon szintén elgondolkoztam.
A szegény embereken szintén, hogy nem hiszik el, hogy lehet valami más, és beletörődnek abba, amibe szocializálódtak, iszonyat nehéz melóval lehetne őket felemelni, ha egyáltalán, és tudod, ugyanez a helyzet a magyar néppel is: nem tanultuk meg a demokráciát, diktatúrán szocializálódtunk, és ehhez ragaszkodunk (nem én, nem a pártom, hanem a magyar nép jelentős része). Ha nem így lenne, akkor itt se a vörös-, se a narancsdiktátor nem maradhatna meg. Igen, ez szomorú.
El is sírtam magam.
Azokban írtál teljesen igaz is lehetne,
Csak hogy nem igaz.
Az ország saját erejéhez képest szépen fejlődik.
Aki dolgozik az jut is valamire.
És aki dolgozni akar annak van munkája.
Nincs diktatúra nincs veszteség, van helyette viszont polgári kormány családtámogatás otthonteremtési támogatás stb.
Te meg nyavalyoghatsz tovább.
Sajnos nem csak igaz lehetne, hanem az is.
Sajnos az, hogy az ország a saját erejéhez képest szépen fejlődik, viszont távolról sem igaz.
"Aki dolgozik az jut is valamire." Ez igaz is, meg nem is, meg részben igaz, viszont nem a témához kapcsolódik.
"És aki dolgozni akar annak van munkája."
Ez sem teljesen igaz, de ez csak egyetlen apró tényező a sok millió másik fontos tényező között, amit figyelembe kellene venni. A rabszolgáknak is lehet hogy mindig volt munkájuk, de ez még nem jelentette, hogy milyen jó volt nekik, és a rabszolgatartóknak és a rabszolgakereskedőknek és emberrablóknak hálásnak kellet volna lenniük.
"Nincs diktatúra nincs veszteség, van helyette viszont polgári kormány családtámogatás otthonteremtési támogatás stb."
Köszönöm, hogy megismételted a kormánypropagandát.
Az utolsó mondatod meg téged minősít, nem is kell hozzászólnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!