Miért használnak fel a pártok gyerekeket a kampányaikra?
Például Rákosit is gyerekekkel éljeneztették. Pont azért mert a gyereknek még nincs fogalma az egészről, hanem bármit megcsinál amire a felnőtt szépen megkéri. Így sikerült Rákosit is éljeneztetni velük. Vagy nemrég a Kormányablakot, hisz nem volt fogalmuk arról hogy ott valójában egy csomó indokolatlan lenyúlást fizetnek be még a saját szüleik is.
Amikor én voltam gyerek, az osztályunk kiállt a vonuló szovjet harckocsi kovboj mellé és éljenezték a "felszabadítóinkat". Azért nem "éljeneztük" igét írtam, mert nekem a szüleim és a többi felnőtt mindent elmondott a valóságról, a szovjet banditák által megerőszakolt több százezer nőről és gyereklányról.
A fidesznél a nagycsaládos családi propaganda van.
Ezzel akarnak szimpatikusak lenni.
Nyilván a külvilág felé, a gyerek egy közvetítő erő, ami néhány embert megvezet.
Annak idején volt úgy 7 évvel ezelőtt egy zsíros kenyeret evő gyerek a plakátokon, adomány címszó alatt. Úgy állították be a dolgot a mocsadékok mintha ismeretlen lenne a gyerekkoldulás, éhezés. Persze ha egy felnőtt embert lát a dolgozó ember a plakáton, aluljáróban ülve lefotózva, annak a kutya se adományoz.
Nincs ezzel semmi baj. Az ő jövőjükről van szó.
Éppen, hogy a fiataloknak kellene jobban politizálniuk, nem pedig a nyugdíjas öregasszonyoknak, akik ott csápolnak Orbán meg Gyurcsány fellépéseinél.
Akkor félreérthető voltam.
Én nem szeretném a gyermekeimet beoltani.
Majd akkor maximum, ha ezzel kapcsolatban is megvoltak a kutatások, tesztek.
De akkor sem biztos.
Eddig sem adattam be nekik mindent, ami nem kötelező.
De úgy hallottam, h ezek a mutálódott covid fajták, nevezzük őket bárhogy, a gyerekekre is veszelyesek, nem úgy viselkednek, mint az első, vagy második hullámban, hogy tünetmentesen átmegy rajtuk.
Hatos vagyok.
Ezt nem ide akartam😆
A gyerekek ijesztgetésével lehet a szülőket befolyásolni/irányítani.
Minden normális ember csak a legjobbat akarja a gyerekének.
Az a dolog másik fele, hogy a logikus gondolkodás (még) nincs tiltva. Az, hogy Magyarországon a polgárok tetemes része elhiszi a kormány-propagandát, eléggé elkeserítő, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!