Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kiábrándult ellenzékiek! Hova...

Kiábrándult ellenzékiek! Hova szavaztok?

Figyelt kérdés

Eléggé mocskos gazember lett ez az MZP szóval feltételezem jó sokan vagyunk.

Hova szavazzunk testvéreim?

Én a Mi Hazánkra és a kutyákra is gondoltam. A Fideszre nem szeretnék (persze tudom, hogy úgyis ők nyernek de nem tetszik amit műveltek és erősíteni nem akarom őket)

2022. márc. 27. 03:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Hogy lehet csalódni az ellenzékben? Még nem is mutathatták meg, beváltják-e amit ígérnek. Ha nem jól kommunikálnak, vagy nem ígérnek semmit, az még nem ok a csalódottságra.

Karácsony Gergelyben lehet csalódni, mert hatalmon van, de a többiben még nem.

Én az Euró mielőbbi bevezetését várom, dehát az nem fog egyhamar bekövetkezni, akármennyire ígéri az ellenzék. Szigorú követelményei vannak, amiktől most inkább távolodik az ország, mint közeledik.

2022. márc. 28. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:
60%
11, úgy, hogy 12 éve csak papolnak, hogy Orbán korrupt, leépiti a demokráciát, meg a médiát meg ezt, meg azt. És ez mind igaz is, de 12 éve ülnek a sggükön, felveszik a képviselőségért a zsét, bemennek telesirni az ATV-t és nem csinálnak semmit. Én aláirom, még azt is, hogy egy ilyen rendszerben nehezen is lehet, de wazze, a másik oldalon egy elég szilárd szocdem rendszert buktatott meg a semmire 2006ban zorbán, ő valahogy mégis megtuda csinálni, pedig az kismiska volt ahhoz képest, hogy most, hogy áll az ország. Na ennek tükrében nézd meg az ellenzéket. 4 éve, akinek volt gerince, az fogta magát és kivonult a politikából (konkrétan talán 4 ember), a többi, ugyanúgy, ugyanazt hangoztatja és ők is várják, hogy Simicska, a külföldi tiktoszolgálatok, vagy akárki majd egyszer segitenek nekik választást nyerni, miközben semmit mást nem csinálnak, csak sikeresen eljátszák orbánnak, hogy itthon biza demokrácia van!
2022. márc. 28. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Hogy lehet csalódni az ellenzékben?

Úgy, hogy kirakják a legidiótább jelöltet a csapat élére, hagyják, hogy mindenféle hülyeséget összehordjon, folytassa az orbáni retorikát. Úgy, hogy én mzp-ben nem azt látom, hogy egy új ember, hanem hogy egy miniviktor.

Ettől függetlenül be fogom húzni mellé az x-et, majd ha kiléptem az épületből, felköpök egyet és aláállok.

Nameg bízok abban, hogyha mz/x és az összefogás olyan helyzetbe kerül, hogy bele tudnak szólni mindenbe, akkor az összefogás többi pártja pórázon tartja meg megneveli.

2022. márc. 28. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Én csalódtam az ellenzékben itt az orosz-ukrán háború kirobbanásánál, pedig rájuk akartam szavazni. Nem részletezem, de előbb szavazok mostmár a fideszre inkább, mint rájuk, sőt a mizazánkra is hamarabb...
2022. márc. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!