Kiábrándult ellenzékiek! Hova szavaztok?
Eléggé mocskos gazember lett ez az MZP szóval feltételezem jó sokan vagyunk.
Hova szavazzunk testvéreim?
Én a Mi Hazánkra és a kutyákra is gondoltam. A Fideszre nem szeretnék (persze tudom, hogy úgyis ők nyernek de nem tetszik amit műveltek és erősíteni nem akarom őket)
Hogy lehet csalódni az ellenzékben? Még nem is mutathatták meg, beváltják-e amit ígérnek. Ha nem jól kommunikálnak, vagy nem ígérnek semmit, az még nem ok a csalódottságra.
Karácsony Gergelyben lehet csalódni, mert hatalmon van, de a többiben még nem.
Én az Euró mielőbbi bevezetését várom, dehát az nem fog egyhamar bekövetkezni, akármennyire ígéri az ellenzék. Szigorú követelményei vannak, amiktől most inkább távolodik az ország, mint közeledik.
Hogy lehet csalódni az ellenzékben?
Úgy, hogy kirakják a legidiótább jelöltet a csapat élére, hagyják, hogy mindenféle hülyeséget összehordjon, folytassa az orbáni retorikát. Úgy, hogy én mzp-ben nem azt látom, hogy egy új ember, hanem hogy egy miniviktor.
Ettől függetlenül be fogom húzni mellé az x-et, majd ha kiléptem az épületből, felköpök egyet és aláállok.
Nameg bízok abban, hogyha mz/x és az összefogás olyan helyzetbe kerül, hogy bele tudnak szólni mindenbe, akkor az összefogás többi pártja pórázon tartja meg megneveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!