Kiábrádnult fideszesek/ellenzéki szavazók, mi volt nálatok az a pont, ami végképp eldöntötte, hogy többé már nem szimpatizáltok az adott párttal?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 20:41
1/11 anonim válasza:
Nekem 2011-ben eltolcsy ámokfutása döntötte el, hogy soha többé fidesz, aztán ráerősítettek a mutyik, lenyúlások, pl az mnyp vagyonom ellopása is.
Anyám 2016 környékén ábrándult ki a fideszből, a mutyik, és az orbánék addigiekkel szembefordulása miatt.
2/11 anonim válasza:
Nálam kiábrándult fideszesként a kommunikáció, amire a migránsválság után figyeltem fel. Egyszerűen irritál az a stílus, ahogyan kampányolnak és hülyítik az embereket. Régen nem ilyenek voltak.
3/11 anonim válasza:
Jót röhögtem az első kettő válaszán.:D
4/11 anonim válasza:
Én egészen 2018-ig a Fidesz és Jobbik között voltam. A Jobbikban nem tetszett, hogy régen túl radikálisak voltak, a Fideszben pedig a mutyizás. Viszont a Fidesz 2018-as választási kampányánál mondtam azt, hogy köszönöm szépen, de ennél én értelmesebb vagyok.
5/11 anonim válasza:
Mikor MZP nemátalakító műtéteket akart ráerőszakolni az óvodásokra.
6/11 anonim válasza:
#3 na igen, a végtelenül egyszerű "emberek" bármin IS tudnak röhögni. Vannak erről mondások is.
7/11 anonim válasza:
#5 az mikor volt? Lemaradtam róla
8/11 anonim válasza:
A már-már Rákosi időket idéző propagandaszövegelés, és az lmbt+ emberek elleni uszítás, ill. amit folyamatosan tapasztalok az oktatás terén.
Időpontot nem tudnék mondani.
9/11 anonim válasza:
Amikor Vona homoszexuális muzulmán "lett".
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!