Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiábrándultam az ellenzéki...

Kiábrándultam az ellenzéki oldalból. Szavazzak a fideszre?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki arra szavaz, amire akar. Welcome to the democracy!
2020. ápr. 9. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Oda való vagy! :)
2020. ápr. 9. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha az a cél hogy újra visszanyerd a hitedet az ellenzékben akkor szavazzál. Miután megtapasztaltad milyen a Fidesz (már ha eddig nem tapasztaltad, amit nehezen hiszek ha itthon élsz), utána az ellenzék maga lesz a mennyország.
2020. ápr. 9. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Van még a Mi Hazánk, az ne tart együtt az ellenzékkel.
2020. ápr. 9. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
17%

Tedd el ezt is magadban és gondold át ennek tükrében azokat a dolgokat is amiket az ellenzékiek mondtak, tettek vagy sugalltak.

Nagyon sok dologban utólag változhat a véleményed, ha azokat is megpróbálod kritikusabban átgondolni. Eddig gondolom rengeteg dologban az ellenzékkel értettél egyet és a kormány lépéseit tartottad rossznak - főképpen amiatt amit az ellenzék állított róla. Most próbáld meg úgy átgondolni a múltbenli nagyobb kérdéseket, amiken annyira fel voltál akkoriban háborodva - hogy már látod, az ellenzék inkább kerékkötője a javulásnak és nem segítője. mert pontosan ezt csinálták a devizaválságban, az új alkotmány írásakor, a választások előtt, a rezsicsökkentéssel, a vállalkozókat segítő Széchenyi tervvel, az árvízvédelemmel, az illegális migrációval és a külországokkal való kapcsolatok kiépítésénél is.

Ne jelentsd ki hogy "na most már a fideszre fogok szavazni" mert ha elmulasztod a korábbiak átgondolását, akkor pár hónap múlva megint bedőlsz majd az ellenzéki hazugságoknak! Messze van még 2022. A fidesz-kdnp-nek most az a dolga hogy bizonyítsa, amit kitaláltak az működni is fog és tényleg nem élnek vissza sem a felhatalmazással, sem a lehetőségekkel.

Mondom ezt fideszesként. Mert én is mindig mérlegelem a választások előtt közvetlenül is, hogy megérdemlik-e a további bizalmamat vagy sem. Eddig megérdemelték.

2020. ápr. 9. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Jó választás!
2020. ápr. 9. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Én is kiábrándultam mindkét oldalból. Ezért szavaztam az önkormányzati választáson Puzsér Róbertre, az országgyűlési választáson pedig a Kétfarkú Kutyapártra. Az ellenzék és a Fidesz ugyanolyan rossz, nem érdemes ingázni a kettő között.
2020. ápr. 9. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

Ott van még a Mi Hazánk.Ők képviselik a harmadik utat.

Se nem fideszesek.Se nem pártolják a baloldali ellenzéket.

2020. ápr. 9. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!