Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kiábrándult ellenzékiek! Hova...

Kiábrándult ellenzékiek! Hova szavaztok?

Figyelt kérdés

Eléggé mocskos gazember lett ez az MZP szóval feltételezem jó sokan vagyunk.

Hova szavazzunk testvéreim?

Én a Mi Hazánkra és a kutyákra is gondoltam. A Fideszre nem szeretnék (persze tudom, hogy úgyis ők nyernek de nem tetszik amit műveltek és erősíteni nem akarom őket)

2022. márc. 27. 03:27
A kérdező szavazást indított:
Fidesz-KDNP
Mi Hazánk Mozgalom
Kétfarkú kutyapárt
ISZOMM
Megoldás Mozgalom
Nem megyek el szavazni
Érvénytelenül szavazok
37 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Én kiábrándult ellenzékikkel még nem nagyon találkoztam. Kiábrándult fideszesekből van már annyi, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.. Inkább az a nagy kérdés, hogy ők kire fognak szavaznának, ha MZP nem szimpatikus nekik. Bár, miniszterelnök jelöltre csak kettőre lehet szavazni, szóval vagy Orbán vagy MZP. Harmadik választás nincs.
2022. márc. 27. 04:04
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
"Én kiábrándult ellenzékikkel még nem nagyon találkoztam. " Pedig a közvélemény-kutatási adatok alapján tömegével kell lenniük. Az én ismerősi köröm alapján sokan otthon maradnak majd.
2022. márc. 27. 04:17
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
aki képes otthon maradni, ezzel segítve a fideszt, az soha nem volt ellenzéki
2022. márc. 27. 05:05
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
#2 Aki otthon marad az fideszes. Ezen nincs mit ragozni. Itt nem csak MZP személye a lényeg, hanem a fidesz leváltása. aki otthon marad az a fideszt támogatja továbbra is.
2022. márc. 27. 05:23
 5/14 anonim ***** válasza:
32%

Idén már nem megyek el szavazni,nem csak azért MZP-ben csalódtam, hanem az ellenzéki szavazókkal sem akarok semmilyen formában sem egy közösséget vállalni, tudom hogy nem mindegyikőjük idióta, de a hangos idióták azt érték el hogy már semmilyen formában se akarjak velük közösséget vállalni.

És nem nem vagyok fideszes, én inkább hátralépek és semleges leszek innentől.

2022. márc. 27. 06:38
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

1 Itt vagyok! O1G foreva, de, amit az ellenzék művel, úgy cirka 10 éve.

És, még azt se mondom, hogy nem értek egyet azzal, amit mondanak, mert néha, még fontos dolgokról is pappolnak, de maximum pappolnak!

2010 ok, azt aláirom, hogy egy vert helyzet volt, akkor én se mentem szavazni senkire se. Viszont azóta, gyakorlatilag asszisztálunk Orbán áldemokráciájához, igy mi eggyütt mind, az ellenzéki politikusok és mi szavazók is.

Szavazok, egyéniben, valszeg az összefogásra, az én körzetemben ismerem a jelöltet, osztálytársak voltunk, egy jó indulatu idióta, de nem korrupt kókler a srác. Listán, meg valszeg a kutyákta.

2022. márc. 27. 06:41
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

#4 Érdekes, hogy 1) választás előtt, "Aki otthon marad az fideszes";

2) választás után, aki otthon maradt, az nem szavazott a Fideszre, tehát ellenzéki.

"Ezt itt most hogy," hogy egy klasszikust idézzek?

2022. márc. 27. 08:19
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Ilyenkor még az ördöggel is össze kellene fogni csak hogy leváltsuk ezt a pusztító kormányt. Akinek MZP személyével van a baj,a z gondoljon arra, hogy ha rosszul kormányozna 4 év után vagy még hamarabb úgy is leváltódik. Itt most az a cél, hogy a Fideszt legyőzzük. Aki ezt nem érti annál komoly bajok vannak. Aki MZP-re szavaz az az össz ellenzékre szavaz, mivel Ő a közös jelöltjük. Én se értek egyet mindenben maradéktalanul MZP kijelentéseivel, de ha ezen fennakadnék, akkor a Fidesz sosem lesz leváltva! Ezt tartsátok észben.
2022. márc. 27. 14:38
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
8-as jól beszélt. Ha minden ellenzéki kis pártokra szavaz, akkor a Fidesz kerül újra 2/3-al a hatalomba, mint 2018-ban, '14-ben és 2010-ben. A demokráciának meg végképp lőttek; tovább folytatják, amit eddig csináltak, független médium már valszi semmi nem marad.
2022. márc. 27. 19:42
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 Szerintem elég nyilvánvaló a Fidesz kétharmad.
2022. márc. 27. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!