Kiábrándult ellenzékiek! Hova szavaztok?
Eléggé mocskos gazember lett ez az MZP szóval feltételezem jó sokan vagyunk.
Hova szavazzunk testvéreim?
Én a Mi Hazánkra és a kutyákra is gondoltam. A Fideszre nem szeretnék (persze tudom, hogy úgyis ők nyernek de nem tetszik amit műveltek és erősíteni nem akarom őket)
Idén már nem megyek el szavazni,nem csak azért MZP-ben csalódtam, hanem az ellenzéki szavazókkal sem akarok semmilyen formában sem egy közösséget vállalni, tudom hogy nem mindegyikőjük idióta, de a hangos idióták azt érték el hogy már semmilyen formában se akarjak velük közösséget vállalni.
És nem nem vagyok fideszes, én inkább hátralépek és semleges leszek innentől.
1 Itt vagyok! O1G foreva, de, amit az ellenzék művel, úgy cirka 10 éve.
És, még azt se mondom, hogy nem értek egyet azzal, amit mondanak, mert néha, még fontos dolgokról is pappolnak, de maximum pappolnak!
2010 ok, azt aláirom, hogy egy vert helyzet volt, akkor én se mentem szavazni senkire se. Viszont azóta, gyakorlatilag asszisztálunk Orbán áldemokráciájához, igy mi eggyütt mind, az ellenzéki politikusok és mi szavazók is.
Szavazok, egyéniben, valszeg az összefogásra, az én körzetemben ismerem a jelöltet, osztálytársak voltunk, egy jó indulatu idióta, de nem korrupt kókler a srác. Listán, meg valszeg a kutyákta.
#4 Érdekes, hogy 1) választás előtt, "Aki otthon marad az fideszes";
2) választás után, aki otthon maradt, az nem szavazott a Fideszre, tehát ellenzéki.
"Ezt itt most hogy," hogy egy klasszikust idézzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!