Tényleg hatpárti koalíciót akartok?
Baloldaliaktól kérdem tényleg hat eltérő identitású, eltérő értékrenddel bíró pártra bíznátok az országot?
Szinte kizárt hogy kormányozni tudjanak, max félév és felbomlik a koalíció.
Talán a világon sehol sincs hatpárti kormányzás, nyilván nem véletlenül.
Cáfolat:
Jobban sokkal jobban élünk mint balos kormány alatt.
Tudom akkor még óvodás voltál. De akkor is így van.
Na igen, ez az agymosást is belerágták az agyadba. Akkoriban ment a "Jobban élünk, mint négy éve", korábban meg a rosszabbul élünk, mint négy éve" című agymosás.
Mindkettő baromság.
Ezt egyébként mondd a nyugdíjasoknak! A minimálnyugdíjat mikor is emelte a Fidesz?!
Miért csak most a választások előtti osztogatási időszakban adják vissza a 13. havi nyugdíjat, amit amúgy az MSZP vezetett be, és rinyált a Fidesz, hogy elvette az MSZP.
Te biztos nagyon jó matekos vagy, és elfogulatlan, így meg tudod mondani, hogy melyik a több: 8 év alatt 6 hónap, vagy 12 év alatt 1 hónap + egy kis krumpli választások előtt.
Matekos barátom:
Miért vette el a 13-havi nyugdíjat az Mszp? Azaz a baloldal ahol te most kampányolaz. Na miért? Tudod?
Én megmondom:
Elkurt@k nem kicsit nagyon.
Most majd jössz hogy válság volt…
Most nincs? Mégsem kellett megszorítás!
Most majd mondod hogy de kölcsönből…
Ferkó nem vett fel?
Na matekos haverom?
Még egy kis matek:
Háromszor egymásután 2/3.
Na?
Megy a matek?
Kinek jó? Mennyi ember gondolja jónak a gazdádat ferkót?
Nos?
Igen, világgazdasági válság volt.
Most is van válság, nem mondtam sehol se, hogy nincs. De a Fidesz válságban is ellenezte az elvonást, tehát a nagy keresztényektől az lett volna elvárható, ha 2010-ben rögtön visszaadják.
2010-től 2022-ig folyamatos világválság volt?!
A többi hazugságra meg nem is térek ki.
Bár nem tudom megállni, hogy ne említsem az ÁFA-emelést a sok között.
Mondtam az elején, hogy nem érdemes veled beszélni, mert reménytelen agymosott vagy... Nem is pazarlom rád az időmet, értékesebb ennél.
az alapvető élelmiszerek áfáját még korábban éppen Gyurcsányék emelték az egekbe. Arra pedig nemmel szavaztak, amikor az elmúlt években a Fidesz–KDNP-kormány öt százalékra csökkentette a tej, a tojás, a hal-, a baromfi- és a sertéshús adóját. GYURCSÁNY-KORMÁNY 2006 SZEPTEMBERÉBEN MEGSZORÍTÓCSOMAGOT FOGADTATOTT EL A TÖRVÉNYHOZÁSSAL, AMELY 20 SZÁZALÉKRA EMELTE AZ ÉLELMISZEREK FORGALMI ADÓJÁT.
A 2009-es újabb, minden korábbinál kegyetlenebb lakossági megszorítás idején Gyurcsány és utódja, Bajnai Gordon tovább emeltette, 25 százalékra srófolta fel a forgalmi adót.
Tehát nincs is rekordmértékű 27%-os ÁFA.
Arról is beszélj, hogy amikor egy kedvezményes ÁFÁ-t bevezetnek, akkor egy másik kedvezményt ki kell vezetniük, vagyis akkor azzal áfát emelnek.
Szóval megint hazudsz, ezt te is tudod.
Nagyon kétségbe vagy esve, de nyugodj meg, a kormányváltással neked is jobb lesz valószínűleg... hacsak nem vagy Mészáros-féle. Akkor meg meg is érdemled.
A te érvelési hibád a személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!