2022 ben ki lesz az új miniszterelnök?
Kire fogtok szavazni?
Én Márki Zay Péterre :)
"Szenvedésnek nem, de fejlődésnek lehettünk volna kitéve, de nem voltunk... a rengeteg befizetett adó és áfa valahogy nem látszik meg sehol az életben, semmilyen területén."
Nem tudom hol élsz, de felénk az elmúlt pár évben felújítottak kívül-belül több iskolát, óvodát, a háziorvosi rendelőket, a körzeti fogorvos új épületben rendel, a múlt héten jártam a klinikák fele, az egyiket éppen újítják, meg van, ami most épül. Játszóterek, terek szépültek meg, lettek kültéri kondiparkok, új uszoda, sportcsarnok. Új buszokat látni a helyi tömegközlekedésben. Vannak hibák, de azért látható a fejlődés.
#20. Amúgy a linkjeidben szereplő értékeket tényleg rendre meghaladja a bérek emelkedése, kösz a megerősítést! Tök értelmetlen azt várni, hogy a növekedés nem épül be az árakba.
Az utolsó kép is azt példázza, hogy ott van inflációs hatás, ahol a legnagyobb mértékű a növekedés. Ez most épp nem egy rossz dolog, hiszen ezzel közeledünk a nyugathoz.
Summa summarum: a legnagyobb ellenzéki őrültségek egyike azt bizonygatni, hogy milyen rosszul élünk, amikor elenyésző kivétellel tényleg mindenki a saját bőrén érezheti, hogy amúgy egyre jobban él. Vannak kedvezőtlen történések, de pl. a Covid negatív hatásait is simán ledolgoztuk. Ezzel a kampánnyal nem lesz kormányváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!