Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 2022 ben ki lesz az új miniszt...

2022 ben ki lesz az új miniszterelnök?

Figyelt kérdés

Kire fogtok szavazni?

Én Márki Zay Péterre :)

2022. márc. 22. 09:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%

#7 Szenvedésnek nem, de fejlődésnek lehettünk volna kitéve, de nem voltunk... a rengeteg befizetett adó és áfa valahogy nem látszik meg sehol az életben, semmilyen területén.

Ja de meglátszik... Orbán pocakján, Lölő vagyonán, és néhány karórán...

[link]

2022. márc. 22. 09:21
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Toroczkai László
2022. márc. 22. 09:22
 13/29 anonim ***** válasza:
17%
2022. márc. 22. 09:22
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

De az életszínvonal nem csökken, legalábbos a többség számára biztosan nem. A fizetések nagyobb mértékben növekedtek, mint a bolti árak.

2022. márc. 22. 09:23
 15/29 anonim ***** válasza:
78%

Mi lett volna számodra a megfelelő mértékű fejlődés, mik lettek volna az elvárásaid?

2022. márc. 22. 09:24
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

#14 Ezt sem mondanám azért ilyen biztosra... arányában ugyanannyit költünk ugyanarra (!) a háztartási (kaja, kemikáliák stb.) mennyiségre mint pár éve. Szóval nem, nem nőtt jobban a fizetés, ugyanott van ahol eddig. Többnek tűnik, de drágult is minden azóta. Nem is kicsit.

Vagy te nem szoktál vásárolni a boltokban? Bár igen, sokan csak rendelik a kaját, szinte fogalmuk sincs mi mennyibe kerül általánosságban. Lehet te nem, de sokan igen...

2022. márc. 22. 09:26
 17/29 anonim ***** válasza:

#15 Nem egyéni fejlődésre gondoltam, hanem az ország infrastruktúrája, gazdasága, oktatása, k+f-e, egészségügye fejlődhetett volna.

Az hogy pl. néha felújítanak néhány km útszakaszt, meg ledobnak némi elkerülőt ide-oda, az még nem fejlődés, annak alapnak kéne lennie. Kórházak szerintem nem a legfényesebb állapotúak pl., de orvos sincs lassan már elfogy a magyar orvos mert kimennek külföldre. Arab, afrikai meg egyéb népek orvosai látnak el minket.

2022. márc. 22. 09:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem igaz, a fizetésből több élelmiszerre futja.

[link]

Az árak az akcios-ujsag.hu-rol vannak.

2022. márc. 22. 09:45
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
#16. Magatokat győzködhetitek, de a valóságban MINDENKI, akinek van két keze és el tud menni dolgozni érezhetően jobban él, mint 2010 előtt. Én például tanultam és és váltottam párszor munkahelyet, kaptam előléptetést stb., így én még az átlagnál is sokkal nagyobb életszínvonalnövekedést tapasztaltam az utóbbi kormányok alatt. Inflációt meghaladó mértékben nő még az átlagbér is, miről beszélünk? Tényleg azt hiszik a ballibek, hogy a bérek növekedésével a termékek ára változatlan marad? Egyedül az a kérdés, hogy a drágulással együtt is könnyebben tudom-e kifizetni, mint korábban és ez a feltétel bizony igen lazán teljesül. Egyebek mellett épp ezért is győz a Fidesz, mert az emberek többsége a zsebével szavaz, és marhára nem azt tapasztalják maguk körül, amit a baloldalon propagálnak.
2022. márc. 22. 10:33
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

#19 legyen igazad...

[link]

[link]

[link]

[link]

És nem az egyéni dupla meg tripla fizetésemeléseket kell nézni, hanem a minimálbért. Az a kiinduló...

2022. márc. 22. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!