2022 ben ki lesz az új miniszterelnök?
Kire fogtok szavazni?
Én Márki Zay Péterre :)
#7 Szenvedésnek nem, de fejlődésnek lehettünk volna kitéve, de nem voltunk... a rengeteg befizetett adó és áfa valahogy nem látszik meg sehol az életben, semmilyen területén.
Ja de meglátszik... Orbán pocakján, Lölő vagyonán, és néhány karórán...
De az életszínvonal nem csökken, legalábbos a többség számára biztosan nem. A fizetések nagyobb mértékben növekedtek, mint a bolti árak.
Mi lett volna számodra a megfelelő mértékű fejlődés, mik lettek volna az elvárásaid?
#14 Ezt sem mondanám azért ilyen biztosra... arányában ugyanannyit költünk ugyanarra (!) a háztartási (kaja, kemikáliák stb.) mennyiségre mint pár éve. Szóval nem, nem nőtt jobban a fizetés, ugyanott van ahol eddig. Többnek tűnik, de drágult is minden azóta. Nem is kicsit.
Vagy te nem szoktál vásárolni a boltokban? Bár igen, sokan csak rendelik a kaját, szinte fogalmuk sincs mi mennyibe kerül általánosságban. Lehet te nem, de sokan igen...
#15 Nem egyéni fejlődésre gondoltam, hanem az ország infrastruktúrája, gazdasága, oktatása, k+f-e, egészségügye fejlődhetett volna.
Az hogy pl. néha felújítanak néhány km útszakaszt, meg ledobnak némi elkerülőt ide-oda, az még nem fejlődés, annak alapnak kéne lennie. Kórházak szerintem nem a legfényesebb állapotúak pl., de orvos sincs lassan már elfogy a magyar orvos mert kimennek külföldre. Arab, afrikai meg egyéb népek orvosai látnak el minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!