Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyire alkalmas a baloldal...

Mennyire alkalmas a baloldal szerinted? (ukrán - orosz háború)

Figyelt kérdés
Utóbbi időben nagyon elásták magukat nálam. Pedig én nem gondoltam volna, hogy Fideszre fogok szavazni, de a baloldal teljesen képtelen vezetni az országot. Itt a háború, és Oroszország kijelentette aki beleszol az meg látja. Erre a baloldal egyfolytában : küldjünk fegyvert, embert Ukrajnának. Szó szerint keresik a balhét, míg az Fidesz teljesen kiakar maradni ebből. Ti mit gondoltok erről?

2022. febr. 24. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Azt gondolom, hogy idióta vagy.
2022. febr. 24. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Kamuzol, nem ezt mondják! Nem kéne ennyi propagandával lőni magad, megárt.
2022. febr. 24. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező

Éveken át hallgattuk ahogy szidják Orbánt meg a fidesz amiért Magyarország pénzt költ a hadseregre, fegyverekre, repülőkre és egyebekre. Egyfolytában azzal gyanúsították Orbánt, hogy háborúzni akar meg olyasmire költi a pénzt ami felesleges, csak a maga dicsőítésére meg a hatalma megszilárdítására akar nagyobb haderőt. Amikor kormányon voltak ezek a szövegelők, akkor leépítették a haderőnket, eladtak - elajándékoztak mindent amit lehetett, még a laktanyáinkat is fizetett örző-védő cégekkel őriztették a katonák helyett.

Erre most ezek a barmok kiállnak és a magyar fegyvereket, a magyar katonákat oda akarnák adni azoknak az ukránoknak, akik évek óta szemétkednek az ott élő magyarokkal.

Mégis mire lennének ezek alkalmasak?

Ha ők lennének kormányon akkor még csak hadseregünk sem lenne mára, és a határainkon az jönne át aki akar.

2022. febr. 24. 19:31
 4/13 meszike91 ***** válasza:
38%
A fidesznél egy döglött ló is jobb. Kormányozni az se tud, de legalább nem lop.
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Egy: embert nem küldenek, mert a NATO tagjai vagyunk.

Kettő: a NATO nem megy bele világháborúba, ha mégis embert küldünk, akkor egyedül maradtunk Oroszország ellen utána.

A balodlal nem hülye ennyire.

Támogatást azt lehet, csak akkor számolni kell Paks 2-vel. Így is veszélyben van. De ha már ennyi bele lett locsolva az hatalmas pénzügyi bukás lenne.

Amint véget ér a konfliktus hamar visszatér minden a régi kerékvágásba valószínűleg.

Európának érdeke hogy a gáz tovább ne emelkedjen.

6/13 anonim ***** válasza:
85%

Csak azt a sok éves barátságot, vagy inkább érdekeket te sem látod a szemedtől, orbán és Putin között.

a fidesznek biztosan meg lett tiltva hogy az oroszok felé húzzanak, eddig miért nem volt ukrajnáról szó sosem? Most meg a fidesz a szolidaritástól nedvesedik, nem furcsa?

2022. febr. 24. 19:32
 7/13 meszike91 ***** válasza:
88%
Amúgy segítek. Ne a fideszes propagandából tájékozódj. Az eredeti partizános beszélgetésben MZP azt mondta hogy a NATO részeként cselekedne. A NATO nem csinál most semmit, azaz MZP se csinálna. Szívesen! Legközelebb inkább MZP beszélgetését nézd közvetlenül és ne a fideszes hazugságot róla.
2022. febr. 24. 19:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem onnan tajekozok. Mind a 2 követem. Ez így van amit írtam, ez tény nem gondolat. Ha nem hiszel ebben, akkor te vagy vakon már ne haragudj.
2022. febr. 24. 19:38
 9/13 A kérdező kommentje:

#3 részben egyet értek veled! Főleg az ukrán - magyar. Mivel olyan jogszabályokat hoztak, amivel sértettek a magyarokat. Meg valamit meggyaláztak. És most még ide jönnek majd menekülni :D

Ezt mindenkinek:

Igen tudom, hogy lop Orbán.

De inkább legyen egy tolvaj aki megfelelően tudja kezelni az ilyen problémákat, mint egy vagy nem tolvaj vagy tolvaj ellenzék, akik már sajna megmutattak, hogy képtelenek lennének egy ország vezetésére. Pedig én szívesen szavaznék valakire aki megfelelő lenne, csak sajna jelenleg nincs ilyen személy.

2022. febr. 24. 19:45
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Telex egyik cikkje:

"Mire alapozza a kormány, hogy „a baloldal katonákat és fegyvereket küldene” Ukrajnába?"

[link]

2022. febr. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!