MZP szimpatizánsok tényleg nem látják hogy mennyire gyenge a pártfogoltjuk?
Tehát:
Míg MZP hazudik és uszít, láthatóan gyenge képességű politikai percemberke, addig Orbán Viktor kiemelkedő és nemzetközileg elismert mértékadó politikus aki jóval meghaladja az ellenfelei szintjét mind értelmi mind politikai tudás terén!
Ennek ellenére a baloldal le akarja váltani és egy gyenge képességű idegesítő félnótásra bízná az ország vezetését!
Miért van ez? Baloldalon gyengébb képességű szavazók vannak? Vagy akkora a gyűlölet hogy semmi nem számít… amúgy a gyűlölet is azért olyan jellemző a baloldalra mert kisebb IQ val gyakran nagyobb agresszió párosul, az aggresszió meg gyűlöletből táplálkozik?
Talán egyszer eljutunk oda, hogy a gyűlölködő baloldal is előtérbe helyezi az emberi értékeket vagy örökre megmaradnak a puszta állati indulatokkal ösztönök által vezérelt sötét világukban?
Nem sikerült bemásolni…
Amúgy én kérdeztem és nem kijelentettem…
Nyilván van véleményem is, de jó lenne választ kapni a kérdésemre.
#23 Valóban nem ebben a rendszerben kezdtem dolgozni.
98-ban viszont elég jól megindult a szekér. Aztán 2002->2010 közt szinte mindent elvesztettem. Egy családi ház és egy pár millió bánja…
Az apai örökség ugrott, nagy küzdés árán sikerült talpra állni.
Ebben nagy segítség volt a családi kedvezmény a sok új munkahely, a forintosítás, a rezsicsökkentés stb.
Termeszetes hogy egy hibrid rezsimben a kormánypárt van előnyben. Ez mindig így van.
"Míg MZP hazudik és uszít, láthatóan gyenge képességű politikai percemberke" 🤣🤣🤣🤣
"Hazudik és uszit" ki indított lejárató kampányt a másik ellen???
Ki terjesztett rémhíreket a másik ellen??????
Segítek, NEM MZP, hanem A FIDESZ.
"gyenge képességű"
Ha neked egy 5 diplomás több nyelven beszélő polgármester gyenge képességű akkor nem is kell semmit magyaraznod, mert egyértelműen a lejárató kampány áldozatává váltál.
Tudom régi kérdés, de nagyon szomorú hogy a média mennyire képes manipulálni az embert.
"Míg MZP hazudik és uszít," felettébb érdekes gondolat miközben a kormánynak végig az volt a narratívája hogy itt tömeges kórhaz bezaratasok lennének, MZP elküld minket meghalni Ukrajnába, Gyurcsány show, miniferi, több mint 1 tucat helyreigazítási pert nyert a fideszes (hazug) sajtóorgánumokkal szemben es szerinted MZP volt az aki tisztességtelenul kampányolt. OV mégcsak annyival sem tisztelte meg hogy a nevét kimondja (ez egy retorikai húzás hogy az emberek ne tekintsék őt az ellenfelének), a miniszterelnök jelölti vitáról meg már nem is beszélek. Aki meghallgatta MZP-vel készült interjúkat az tudja hogy egy intelligens ember tele ambíciókkal. Én személyszerint miatta kezdtem el érdeklődni a politika iránt és talán az egyetlen akit megszoktam hallgatni.
Mindenesetre remekül hatott rád a Rogani propaganda: A médiatöbblettel, a több csatornán, több fórumon való megjelenésével, a tízszer/százszor annyi kampánypenzzel az ellenzék folyamatos gyalázásával Viktor képes azt a látszatot kelteni mintha ő egy jóval kompetensebb jóval alkalmasabb jóval méltóbb politikus lenne aki nem aljasodik le az ellenzék/baloldal szintjére, hiszen ők hazaárulók, Soros bérencek, alkalmatlan korrupt lúzerek. Az ilyen fajta manipulációval tulajdonképpen teljesen mindegy hogy mit csinál a Fidesz hiszen az emberek szemében mindig kisebbik rosszkent fog megjelenni.
"Aki uralja az ország médiáját az uralja az ország gondolkodását is"
Orbán Balázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!