Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi Hazánk szimpatizánsok!...

Mi Hazánk szimpatizánsok! Miért éppen őket támogatjátok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 15. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

Azért mert hasonló a FIDESZ-hez annyiban, hogy nem lopnak meg hazudnak.

Illetve LMBTQ ellenesek is, amelyet nagyra becsülök.

2021. márc. 15. 18:30
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Én nem kamázom őket, mert nácik, egyetlen dolog miatt szimpatikusak, mert szembe mennek a COVID korlátozásokkal, még, ha politikai indíttatású a dolog, akkor is.
2021. márc. 15. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
15%

"Azért mert hasonló a FIDESZ-hez annyiban, hogy nem lopnak meg hazudnak."

Csak mert Viktor nem engedi annyira közel őket a húsos fazékhoz. :D

2021. márc. 15. 18:39
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

#3 Ma is igazolták, hogy nem hazudnak.

Megígérték, hogy fekvonulnak a korlátozások ellen és meg is történt.

Szerintem nagyon hitelesek.

2021. márc. 15. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
54%

Nekem egy bajom van a nemzeti radikálisokkal: az, hogy általában antiszemiták, ami szerintem egy hülyeség, illetve sok szélsőséges hülye szimpatizánsuk van, akikkel elég gáz közösséget vállalni.

Ami miatt mégis Mi Hazánk szimpatizáns vagyok:

Ellenzékiek, de mégsem állnak össze a balosokkal és a liberálisokkal, mint a jobbik. Elítélik a homoszexualitást, vagyis egészséges értékrendjük van a szexualitással, férfi-női szerepekkel kapcsolatban.

Migránspolitikájuk miatt.

Végül pedig, hogy nem vesznek részt a covid hazugságok terjesztésében(ami a hivatalos álláspont), nem értenek egyet a járványügyi intézkedésekkel, korlátozásokkal.

2021. márc. 15. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
38%

Miert jo h halalbuntetest akarnak? Szerintem rohadt hatalomehesek es nagyon jól tudjak a szavakkal manipulalni az embereket.

Utalatos bennük h idegengyululoek.Pf.

2021. márc. 15. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Én speciel nem támogatom őket annyira, de ők megmaradtak az elveiknél, még ha vannak megkérdőjelezhető dolgok is benne.

Ellentétben pl. a jobbikkal ami egy prolipárt lett, és azzal, hogy beálltak egy olyan tömörülés mögé amiben a böszméék is vastagon benne vannak tulajdonképpen azt támasztották alá, hogy a női felmenőjükre is rávezetnék a vezérbikát ha arról van szó.

2021. márc. 15. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ezért szavazok a Mi Hazánkra:

-Harmadik út

-Magyarok képviselete

-Közbiztonsági program

-Gazdaságpolitika: hitelfelvétel ellenzése, magyar vállalkozások támogatása...

-Ahol már Mi Hazánkos a polgármester, ott rendben tartott közterületek, működő költségvetések vannak

-Nem szeretném, hogy Magyarországon az amerikaihoz hasonló kétpártrendszer jöjjön létre

-Korrupcióelleneség

-Honvédelem megerősítése

-Magyar családok támogatása

-Már 2006 óta a nép pártján állnak, ugyanazt a jó ügyet képviselik

2021. márc. 27. 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Ha a Honvédelem megerősítése alatt a kötelező sorkatonaságért tapsolsz akkor elmondanám, hogy ez esetben az lesz amit Orbánék jósoltak, hogy a fiatalok tömegesen vándorolnának külföldre ami az ország jövőjét nézve nem túl kecsegtető.
2021. márc. 27. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 Nem, Isten ments a sorkatonaság visszaállításától. Csak többet kéne költeni a honvédelemre, vissza kéne állítani külön szervezetként a Határőrséget és létrehozni a Csendőrséget. A Csendőrség olyan rendőri kiképzéssel rendelkező dolgozókat tömöríteni, akik jól ismerik a környéküket és akik a településükön, nagyváros esetén a városrészükben őrjáratoznának. Sok drogcsempészt el lehetne kapni és egy-egy adóbevallás után körbe lehetne menni, hogy tényleg úgy él-e az ember mint amit ír. Eljárást indítanak adócsalásért és majd kiderül, hogy bűnös-e. A verekedéseket meg tudnák akadályozni, műemlékeket tudnának őrizni... Mindez hasznos munka. Fontos, hogy egy biztonságos városban csak kis létszámban lenne jelen a Csendőrség, a no-go zónákban és a bűnözés által érintett területeken megerősített Csendőrséget hoznák létre. Ez azért jó, mert munkahelyet (kb. 10.000 embernek) teremtünk és nem úgy mint a katonaságnál, tehát őket nem lehetne elmozdítani a szolgálati helyükről.
2021. márc. 27. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!