MZP szimpatizánsok tényleg nem látják hogy mennyire gyenge a pártfogoltjuk?
Tehát:
Míg MZP hazudik és uszít, láthatóan gyenge képességű politikai percemberke, addig Orbán Viktor kiemelkedő és nemzetközileg elismert mértékadó politikus aki jóval meghaladja az ellenfelei szintjét mind értelmi mind politikai tudás terén!
Ennek ellenére a baloldal le akarja váltani és egy gyenge képességű idegesítő félnótásra bízná az ország vezetését!
Miért van ez? Baloldalon gyengébb képességű szavazók vannak? Vagy akkora a gyűlölet hogy semmi nem számít… amúgy a gyűlölet is azért olyan jellemző a baloldalra mert kisebb IQ val gyakran nagyobb agresszió párosul, az aggresszió meg gyűlöletből táplálkozik?
Talán egyszer eljutunk oda, hogy a gyűlölködő baloldal is előtérbe helyezi az emberi értékeket vagy örökre megmaradnak a puszta állati indulatokkal ösztönök által vezérelt sötét világukban?
Az a baj, hogy ha valaki ellenzéki, az a kérdező számára automatikusan gyűlölködőt és agresszort jelent, sőt csekély értelmű személyt!
Nekem meg pont az a csekély értelmű, aki kritikálatlanul a kormánypropagandát visszhangozza.
Az a baj hogy a 11-es válasza színtiszta propaganda anyag. És azzal kezdi hogy én aki fideszes vagyok csak az M1-et nézem. Ez is propaganda szöveg amúgy.
Teljesen mindegy hogy én a saját életemen érzem hogy jobb nekem amióta nem az a szerencsétlen gyurcsány van.
Irigyellek, kérdező, ezek szerint téged nem érintenek napjaink extrém áremelkedései, bizonyára tankolni sem szoktál. Gondolom nem volt szükséged rá mostanában, hogy állami kórházba feküdj, és iskolás gyerekeid sincsenek, akik a tanárhiányról beszámoljanak neked.
Én meg ez alatt a szerencsétlen orbán alatt érzem, hogy süllyed a hajó.
Dolgozom. Gyereket nevelek. Van köztük általános iskolás középiskolás és főiskolás. Köszönjük szépen mindhárom iskola rendben van.
Tankolok is mindkét autómba az egyikhez kaptam 2,5M állami támogatást.
Sajnos pont egy éve elkaptam a kovidot és 10 nap korház lett a vége. Oxigén rásegítés is kellett. Az orvosok ápolónők fantasztikus munkát végeztek, le a kalappal. Személyre szabott névre szóló kis csomagokban érkezett a gyógyszer és ingyenes volt pedig kaptam napi 10-14 szem tablettát 3 infúziót 3-6 injekciót naponta. Azóta van három oltásom és szerencsésen meggyógyultam.
Évente kétszer járok wellness-re és egyszer nyaralni.
Legidősebb gyermekem menyasszonya külföldön van fél évig, mert nyelvet tanul…. Alig várja hogy haza térjen… fontolgatják a CSOK igénylését.
Sajnos az árak jobban emelkednek mint a fizetésem de van tartalékom az elmúlt években tudtam spórolni. A korona virus miatti válság után most itt a háború… és ahogy Viktor mondja ebből ki kell maradni. Sajnos nehéz a gazdasági következményeket teljesen kizárni ehhez jó lenne a baloldal támogatása is de onnan csak szutyok jön.
Tudom itt minden balos őrjöngeni fog ha olvassa amit írtam… annak ellenére hogy mint említettem második éve dúl a válság és most még háború is van a szomszédban… tehát mindennek ellenére balos barátaim is tervezik a nyaralást autó vásárlást felújítást… ügye ügye ….
Én arra is emlékszem hogy béke időben minden baloldali kormány megszorításokat vezetett be… most a fidesz alatt szó sincs megszorításokról …
De nyavalyogni tud mindenki. Ezért gondolom hogy baj van a fejetekben…
Kérdező, szívből örülök, hogy elégedett vagy az életeddel, azért halkan megjegyzem, hogy ebben az országban sajnos kisebbségben vagy a jómódoddal. Nekem például a járvány alatt szünetelt a munkám, több mint fél évig otthon voltam fizetés nélkül, mert a munkaadómat (Európában egyedülálló módon) semmivel nem támogatta az állam a nehéz időkben. A katasztrófális magyar járványkezelés következtében két családtagom és több kedves ismerősöm elhunyt a koronavírusban. Pedig a csúti törpe azt ígérte, "mindenkit meggyógyítunk", aki lebetegszik, meg hogy 2021 áprilisában "győzelmet hirdetünk a koronavírus felett".
Annyit még hadd jegyezzek meg, hogy a fenti hozzászólók közül egyedül te, kérdező, gyűlölködsz, amikor a baloldaliakkal dobálózol. Tőlem meg a jobboldaliság áll távol, pedig tudom, hogy jobboldalon is van rengeteg értelmes és értékes ember, és eszemben sincs a hülyékkel összemosni őket. Az ellenzéki médiában sosem szokták a jobboldaliságot ócsárolni, ellenben a KÖZmédiában napi 24 órában szidják a baloldalt, negatív színben tüntetnek fel mindent, ami baloldali. Ugyanezt csinálja szorgalmasan a Tények, az Origo, csak hogy a legismertebbeket említsem.
Másold már be nekem mikor gyűlölködtem…
A tiedben:
“Csúti törpe” is gyűlölet vagy szitok szó.
Autóiparban dolgozom és szünetelt a munkám nekem is viszont kaptam állami támogatást. Úgy hívtuk kurtzarbait lehet nem jól írom nem vagyok németes…
Nem csak én de a cég is kapott támogatást. Szerintem ha Te nem kaptál akkor valamit elrontott a munkahelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!