Miért ilyen sok a Fidesz szimpatizáns?
Figyelt kérdés
Nem provokációnak szánom a kérdést, tanulni szeretnék, mert én a párt népszerüségét a marketingjével és a rendszerváltás utáni eseményekkel hoznám összefüggésbe.2021. jún. 19. 12:22
1/7 anonim válasza:
Mert a többi párt annyira béna és töketlen, hogy 5 percenként lejáratják magukat és hányingert keltenek a többségben, így nincs alternatíva. Az emberek a sok rossz közül a legkevésbé rosszra szavaznak.
Képzeld el, hogy ebédre ehetsz nyúlszart, disznószart, lószart vagy meggyfa levelet. Melyiket választanád?
2/7 anonim válasza:
Nem a fidesz tehet róla hogy azon a futóversenyen amin elindult csak neki van lába.
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó az agitációs propaganda csapata.
És szerencséjük van mert az ellenzék egy részét sikerült megvenni, a többi meg egy nagy rakás szerencsétlenség.
4/7 anonim válasza:
-kádári népnevelés, és nosztalgia
-agitprop
5/7 anonim válasza:
Én például annak idején a Gyurcsány kormány alatt építkeztem volna ,de nem kaptam meg a kölcsönt, jött a Fidesz kormány változtatott a szabályokon és sikerült felvennem, lassan vissza is fizetem. Engem ezzel kenyereztek le.
6/7 anonim válasza:
Sok a Fidesz szimpatizáns? Egész eddig a pillanatig úgy tudtam, hogy a Fideszt még a tagaji is utálják.
7/7 anonim válasza:
#6 vagyok. Természetesen "tagjai". Bocs az elütésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!