Baloldali szavazók miért nem fizetnek többet? Ki lehet próbálni … talán megjön az eszük.
Olcsó benzin
Olcsó gáz
Olcsó áram
Ez önmagában majdnem elég is.
De alacsony az SZJA. Viszont kiemelkedő a család támogatás.
Munkaerő hiány van és nem munkanélküliség.
A baloldal által támadott CSOK annyi építőipari munkásnak ad feladatot hogy lassan lehetetlen lesz kőművest találni.
Akinek ez nem tetszik fizessen több rezsit magasabb adót.
Mehet az összeg pl. kárpátaljai menekülteknek.
Ebbe a kamuba most nagyon belekavarodtál öcskös, mert már februrá 18-án átlépte a MOL nagykerára a 95-ös benzin esetén a br 480 ft-ot (a gázolajé pedig februrá 4-én)...
Ennyit rólad.
Igen, erre több lehetséges magyarázat is van:
1. Belezavarodtál a hazudozásba és most nem tudod elengedni - ez szánalmas lenne
2. Nem tudsz értelmezni egy számlát, mert ostoba vagy (ez tök reális)
3. Nem egy mostani, hanem egy régi számlát néztél és most okoskodni próbálsz (ez is tök reális)
más opció nincs, lévén mint mondtam ismertek az üzemanyagok nagykereskedemi árai...
Látom nem sikerült a 3-ból választani :D
Na, lassan lefekvés, menj mielőtt anyu rád szól...
Kérdező: A kérdés provokatív, a válasz rasszista, a válasz trágár. Így sorrendben haladva.
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést/választ.
Annak a tündérnek aki azt gondolja én nem tudok egy számot értelmezni:
Kérek nevet címet.
Elmegyek és megmutatom a számlát és elmagyarázom mit hogyan kell értelmezni a számlán… is.
Én már régóta drága prémium benzint tankolok. Nem felvágásból, hanem ugyan vállalkozok, de ez nem sok autózással jár, nekem inkább az számít, hogy a prémiumnak alacsonyabb az etanol tartalma és ha igaz jobb adalékok vannak benne.
Ellenzékre voksolok, de nem mondanám magamat baloldalinak, mert nem vagyok politikus. Van, amiben a baloldalnak adok igazat, van amiben a jobboldalnak és van amiben konzervatív vagyok és van amiben a liberálisokkal értek egyet.
Ellenzékre voksolás egyenlő a baloldalisággal.
Ez jelenleg Magyarországon tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!