Szerintetek elegen lesznek a baloldali szavazók a fidesz tábor legyőzéséhez 2022-ben?
Önmagában a baloldal kevés. Szükség van a mérsékelt jobboldaliakra is.
Ezért nem értem, miért bunkózzák, primitivezik a balosok a mérsékelt jobbosokat, konzervatívokat.
Fölösleges mindenkit nácizni, mert csak 299,99 %-ban ért egyet velük, nem 300 %-ban, mindenkit valláskárosúltazni, aki egyszer az utca másik oldalán elment egy templom előtt.
A tábort így együtt lehet tartani, de új hívet szerezni nem.
Tudom, hogy a fogalmazásom tartalmaz némi túlzást, de így az ismegérti, aki nem akarja.
Mar most kisebbsegben van a Fidesz, ha a szavazok szamat nezzuk. Szerintem a legnagyobb problema, amit en latok:
1. Meg mindig baromi sok az aluliskolazott, kilatastalan eletet elo videki, aki van hogy nem is tud mas part letezeserol, csak a Fideszrol.
2. Az ellenzek szavazobazisa a fovaros, illetve a nagyvarosok.
3.Megoszto az ellenzek is, plane hogy bizonyos szemelyek meg mindig ott vannak a politikai eletben.
4. Manipulalva van a media, es a szolasszabadsag nem mukldik
Igy pedig nem lesz konnyu legyozni ezeket a tolvaj barmokat.
#4 A mindenkori győztes párt még - a szavazatokat számítva - mindig kisebb volt, mint a többi együttvéve.
A baloldal folyamatosan sértegeti a jobboldaliakat, valószínűleg így lehet a legtöbb szimpatizánst szerezni. Továbbá valóban sok az olyan megosztó személy baloldalon is, akinek már vissza kellene lépnie.
Más kérdés, hogy akinek határozott véleménye van, az megosztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!