A fidesz hívei beadják maguknak a kínai oltást? Hiszen ott egy az isten - egy a tábor.
Tesokam! Erthetoen megmondtak, hogy onkentes alapon megy a dolog ... tehat alapjaban veve donthetsz ... kell vagy nem kell ... kapni viszont azt fogod, ami a fecskendoben van! Nincs A-menu es B-menu!? Nem az uzemi konyhan vagy. :)))
Kell vagy nem kell ... ebbol valaszthatsz! :D
Én megértem a baloldali demokratákat, de akkor a Pfizer rajongó baloldali demokrata vállalja a kezelésének a költségét, ha beoltják a Pfizer vakcinával adott esetben az orvosa tanácsa ellenére, és erről vezessenek kimutatást.
Egyébként a baloldali demokraták akkor is ellenkezdtek, főként az idősebb korosztályból, amikor gyermekkorukban teleszurkálták őket jó ki szovjet szabadalom alapján készült oltásokkal? :D Most a tiltakozás alatt nem a sírást értem, hogy nem akartak szurit kapni, hanem az ötéves kiállt, hogy márpedig neki hozzanak nyugati vakcinát, mert csak az a jó, ideológiai okok miatt. ;)
Kérdező!
Ha te tényleg "baloldali demokrata" vagy, akkor annak is a balfax tagozatához tartozhatsz. De inkább fideszes lehetsz, mert a hülyeségeddel azt a bandát segíted csak.
"akkor is ellenkezdtek, főként az idősebb korosztályból, amikor gyermekkorukban teleszurkálták őket"
Akkor egy másik rendszer volt, amikor nem lehetett ellentmondani. A mostaniban lehet, nem? Akkor mire ez az összehasonlítás?
# 9:
Ja, ma el lehet mondani, vagy legalábbis fotelforradalmárkodni egy orvostechnikai kérdésben, mert hát jelenleg a 9,5 millió vakcinaszakértő országa vagyunk. :)
Egyébként jelenleg milyen gyártmányú vakcinákkal oltják be a gyerekeket? Például az iskolai oltásnál, amikor a szülő jelen sincs, vajon még mindig a szovjet szabadalom alapján készülő magyar gyártású vakcinákat adják be? Illetve a szülő a kórházban el szokta kérni a gyermekének beadott oltásoknak a részletes leírását?
Még egyszer mondom, lehet itt okoskodni, hogy a Pfizer vakcina a jó, egészen addig, míg mondjuk nem lesznek mellékhatásai egy másik folyamatosan szedett gyógyszer, vagy az egészségügyi állapot miatt. Ennek okán, ha már az ún. baloldali demokraták nem hisznek a DK-s egészségpolitikus háziorvosnak én hiszek benne, hogy az orvosom a kórtörténetem ismeretében a megfelelő vakcinát fogja beadni, meghagyom neki ezt a felelősséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!