Baloldali szavazók miért nem fizetnek többet? Ki lehet próbálni … talán megjön az eszük.
Olcsó benzin
Olcsó gáz
Olcsó áram
Ez önmagában majdnem elég is.
De alacsony az SZJA. Viszont kiemelkedő a család támogatás.
Munkaerő hiány van és nem munkanélküliség.
A baloldal által támadott CSOK annyi építőipari munkásnak ad feladatot hogy lassan lehetetlen lesz kőművest találni.
Akinek ez nem tetszik fizessen több rezsit magasabb adót.
Mehet az összeg pl. kárpátaljai menekülteknek.
Minden más drágul. Az eddig folytatott gazdaságpolitika, az infláció és az orosz-ukrán háború negatív hatásai, ugye.
A CSOK, SZJA visszatérítés nem mindenkinek jár. Akinek nem jár, az rosszabbul jár.
Építőipari munkásból van elég, de többnyire pocsék munkát nagyon drágán végzők és ezt nem nevezném előnynek.
Az átlagembereknél ezek a tényezők döntenek, nem az, hogy melyik oldalon állnak.
A keménymagnak ugyanakkor úgyis mindegy mi van, akármelyik pártnak nagy rajongója, mindenképpen arra szavaz majd.
Ahhoz dolgozni kellene.
Akkor mondok a "kedves" kérdező gyereknek két dolgot aminek emelkedett az ára:
Áram: 19,97 -> 80,43
Gáz: 6,1 -> 30,75
Ez január 1-től van így. Igen jól látod az egyik négyszeres ár, a másik ötszörös. A vállalkozásokra ugyanis nem vonatkozik a rezsicsökkentés. Jó reggelt!
630000-ról 660000-ra.
(+ pótlékok.)
Emelkedett kb 5%-ot. ez amúgy nem tudom miért érdekel.
Családi adó kedvezménnyel 800 körül viszek haza.
Feleségem egy benzinkúton dolgozik. Még mindig van 15ft haszon a 95-ös benzinen. Ő 300 körül kap.
Minden lógós gatyás libsinek ajánlom a kitartó kemény munkát az évek meghozzák a gyümölcsét.
Ja és gyereket kell nevelni. Persze nem a kedvezmény miatt pusztán hogy legyen célja a sok munkának.
Kútkezelő nagyon tudja, hogy mennyi a nagyker beszerzési ára kúton kapható üzemanyagoknak...
Na jó, menj a pi<sába a hazudozásaiddal.
Kútkezelő?
Nem írtam ilyet. Benzinkúton dolgozik. A shop-ot vezeti. És igen a számlázás miatt hozzáfér az adatokhoz.
Más:
Nem örülök. De többszörös válság van. Sajnos a fizu emelés nem követte le, de ez eddig az elmúlt 12 évben kivétel.
Hallottad azt a szót hogy defláció ?
Én magam csak pár éve ismerkedtem meg vele.
Őöö Fidesz kormány volt akkor is.
A rezsi csökkentésre visszatérve. 20e villany 30e gáz. Nagy a család és szinte mindig itthon van valaki égnek a lámpák megy a kazán.
50e. Ft havonta. Ha nem lenne rezsi csökkentés lenne 200e. Miért is jó ez nekem?
Barátom, a MOL nagykereskedelmi árai publikusak, kinek akarsz mesélni? Ha már kamuzol legalább nézz utána miről akarsz hazudni...
Hallottam azt, hogy defláció. Az az, ami soha nem volt magyarországon (és mielőtt elkezdesz hőbörögni - ezt nem én mondom, hanem az MNB). Pár éve sem, szomorú, hogyha te csak pár éve hallottad a fogalmat.
A rezsicsökkentés meg a világ átbaxása, gondolom fel sem tűnt, hogy 10 évig világpiaci ár felett fizettél.
De azt gondolom, hogy ez az egész kérdés értelmetlen ebben a formában, mivel ennyire ostoba nem lehetsz, mint amilyennek mutatod magad csak arra tudok gondolni, hogy troll vagy...
#19 azért jó neked mert nem nagyon megy a gondolkodás, ahogy már írtam.
"Ha nem tudod nem fáj"
Deflációval hol ismerkedtél? Euronál féltek tőle, de megelőzték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!