Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek mi dolgozók, a...

Szerintetek mi dolgozók, a Fidesz kormánnyal vagy az Ellenzékkel Gyurcsány, Dobrev, Jakab, Márki-val leszünk előrébb 2022-ben?

Figyelt kérdés

Többi pártot nem említem, mivel nem annyira népszerűek.

Az infláció tavaly decemberben már 7,4%-volt.

gyk. infláció=pénzromlás

1.000.000Ft esetén 74.000Ft vesztett a megtakarításod a vásárló értékéből

Ergo a Csak és a hitelek okozták ezt.

Mi Magyarok döntő része tudjuk, hogy a Fideszes elit és baráti köreik rajtunk élősködik és Gyurcsány lopásain is túltettek. De kormányzáshoz ahhoz értenek.

Gyurcsányék se voltak álszentek, mindent állami céget eladtak és a kormányzáshoz totál analfabéták voltak, hibát hibára halmoztak.

Márkiról nem tudom mit gondoljak, amíg nem volt ennyi különös megszólalása, alkalmasnak láttak Miniszterelnöknek. Amikor meg megszerette volna alapítani a 7 pártot a sajátját, Gyurcsányék és a többiek csendre intették.

Karácsonyról meg tudjuk, hogy egy buta ember akinek nincsen rálátása semmire, nincs kellő tudása.

Orbánról az a véleményem, hogy a saját Fiatkor önmagát szembeköpte, szemrebbenéstelen lopások és csalások, M1 és Kossuth rádió kamumédiája Bige és Gattyán megtámadása akik saját eszükből gazdagodtak meg.

Fura érzés lehet, hogy 500-1000 milliárd Ft tartaléka van valakinek és még az is kevés.

2022. febr. 7. 12:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Márky "y" van.
2022. febr. 7. 12:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt szeretné tudni sok ember, egyelőre csak tippelni tudunk.
2022. febr. 7. 12:45
 3/14 A kérdező kommentje:

Persze ezek az én álláspontom, nincs bizonyítékom semmire.

Vidéken nagyon kevés a munkahely és a tisztességes bér. 12 év alatt felénk pl: semmi nem változott, csak a közmunkások lettek többen.

2022. febr. 7. 12:47
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Na azért jóval több a munkahely vidéken is, ezt jól csinálták.
2022. febr. 7. 12:49
 5/14 anonim ***** válasza:
16%
Magyarországon aki ma dolgozni akar az el tud helyezkedni ha nem is keresi halálra magát.
2022. febr. 7. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem az ellenzékkel lennénk előrébb, egy esélyt legalábbis mindenképp megérne. A jelenlegi rendszert megpróbáltuk, de láthatóan nem jött be sajnos. Márkinak van egy világos jövőképe, ami ésszerű és megfontoltabb szakértői alapokon nyugszik. Becsületesebbnek is tűnik. Összességében számomra szimpatikusabb, így nekik adom a szavazatomat.
2022. febr. 7. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem rövid távon az összefogással járunk rosszabbul, mert ha nyernek akkor biztos, hogy lesznek szükséges megszorítások, mert az ország elég szar helyzetben van. Viszont ezt követően én úgy gondolom, hogy javulni fog az életszínvonal. Ha a fidesz marad hatalmon, akkor foyltatódik ez a kilátástalan jövő a velejéig romlott és korrupt rendszerrel. Én eddig független voltam, de ez a választások előtti nagy pénzszórás nagyon csípi a csőrömet és nem csak azért, mert 25 év feletti egyedülállóként lószart se kapok.
2022. febr. 7. 12:56
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

A fidesz mellet a családtámogatások és az alacsony rezsiárak szólnak,

ha Zay nyer lehet alacsonyabb lesz az szja minimálisan, viszont magasabb rezsiköltségekre lehet számolni, hogy pontosan melyikkel járunk jobban az a nagy kérdés.

2022. febr. 7. 13:01
 9/14 anonim ***** válasza:
20%
Mivel a baloldal egyértelműen imádja a segélyeket, és azt csak dogozók kárára lehet növelni hosszabb távon, várható, hogy a dolgozók rosszabbul járnának végül.
2022. febr. 7. 13:15
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
Maradjon a Fidesz, szerintem...🇭🇺🧡🇭🇺
2022. febr. 7. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!