Szerintetek mi dolgozók, a Fidesz kormánnyal vagy az Ellenzékkel Gyurcsány, Dobrev, Jakab, Márki-val leszünk előrébb 2022-ben?
Többi pártot nem említem, mivel nem annyira népszerűek.
Az infláció tavaly decemberben már 7,4%-volt.
gyk. infláció=pénzromlás
1.000.000Ft esetén 74.000Ft vesztett a megtakarításod a vásárló értékéből
Ergo a Csak és a hitelek okozták ezt.
Márkiról nem tudom mit gondoljak, amíg nem volt ennyi különös megszólalása, alkalmasnak láttak Miniszterelnöknek. Amikor meg megszerette volna alapítani a 7 pártot a sajátját, Gyurcsányék és a többiek csendre intették.
Karácsonyról meg tudjuk, hogy egy buta ember akinek nincsen rálátása semmire, nincs kellő tudása.
Orbánról az a véleményem, hogy a saját Fiatkor önmagát szembeköpte, szemrebbenéstelen lopások és csalások, M1 és Kossuth rádió kamumédiája Bige és Gattyán megtámadása akik saját eszükből gazdagodtak meg.
Fura érzés lehet, hogy 500-1000 milliárd Ft tartaléka van valakinek és még az is kevés.
Persze ezek az én álláspontom, nincs bizonyítékom semmire.
Vidéken nagyon kevés a munkahely és a tisztességes bér. 12 év alatt felénk pl: semmi nem változott, csak a közmunkások lettek többen.
A fidesz mellet a családtámogatások és az alacsony rezsiárak szólnak,
ha Zay nyer lehet alacsonyabb lesz az szja minimálisan, viszont magasabb rezsiköltségekre lehet számolni, hogy pontosan melyikkel járunk jobban az a nagy kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!