Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány mit keres még...

Gyurcsány mit keres még mindig a parlamentben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Fideszes, sem ellenzéki. Csak kíváncsiságból kérdezem.

Ha már egyszer elbukta a miniszterelnökségi pozícióját, miért akar még politizálni?

Lehetséges hogy a 1,5 milliós fizetés miatt lopja bent a napot?

2022. jan. 22. 23:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Hogy a fideszt hatalmon tartsa.
2022. jan. 22. 23:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
A kocsmát.
2022. jan. 22. 23:04
 3/21 anonim ***** válasza:
65%
Jó kérdés, emberileg szerintem egy oylan bukás után az lett volna legkevesebb hogy amenynire csak lehet visszavonul a nyilvánosságtól és a politikától.
2022. jan. 22. 23:07
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Otthon mi várja? Dobrev. Hát annál már a parlament is jobb...
 5/21 anonim ***** válasza:
83%
Gondolod, hogy szombat este 11-kor a parlamentben van? Hülye vagy?
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt vesszük, hogy a 15 évvel a csúfos bukása után most ő az egyesült ellenzék vezetője, akkor ő egy sikeres politikus.
2022. jan. 22. 23:08
 7/21 anonim ***** válasza:
88%

Miért ne lenne? Az Alaptörvény nem tiltja.

Orbán mit keres még mindig a parlamentben?

Nem vagyok Fideszes, sem ellenzéki. Csak kíváncsiságból kérdezem.

Ha már egyszer elbukta a miniszterelnökségi pozícióját (2002.), miért akar még politizálni?

Lehetséges hogy...?

2022. jan. 22. 23:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit minden magyar politikus: pénzt és a saját boldogulását.
2022. jan. 22. 23:14
 9/21 anonim ***** válasza:
79%

Volt, hogy Orbán is elbukta már a miniszterelnökséget... Mit keres még a parlamentben?!

Ráadásul egy percet se dolgozott, Egyetem után ejtőernyőzött a parlamentbe, és mellette se csinál mást a maffiavezérkedésen kívül.

2022. jan. 22. 23:18
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit keres?

Elmondom. Gyurcsány mint tudjuk anno elkxrta a dolgokat eléggé. Viccen kívül, ő is akkor tönkrevágta az országot. Viktor viszont: ,, Be fog következni az elszámoltatás."

Hogy miért nem következett be, hogy miért van még mindig a politikában?

Orbán ha elszámoltatta volna Ferit, akkor ő is ugyanúgy bukott volna, ugyanis Gyurcsány is ugyanúgy ismerte és tudta már akkor a Fidesz korábbi ,, érdekes ügyeit", így kéz kezet most alapon Feri bentmaradt a politikában.

Ez az egyik. A másik meg ha most a Feri börtönben lenne, akkor kire építené a kampányt? Kire fogna mindent? Na ugye.

Gyurcsány azután, hogy milliárdokat ellopott, nem azért az 1.5 millióért van bent a parlamentben, hanem bízik abban, hogy valami csoda folytán hatalomra kerülhet újra.

Egyébként meg ezt gondoljátok végig. Emlékszem 2010ig, de még utána is kicsit mennyit hallottam ezt az elszámoltatás szót, hogy a tettesek megfizetnek, börtönbe kerülnek, minden eszköz meg lett volna ahhoz, hogy ezt megtegye, de Viktor nem tette meg. Gyurcsány nem volt hülye már akkor sem, gondolom bevetette a magánnyomozói bázisát mint most Vitya, kis dokumentumot legyűjtött, aztán befenyített a 4 fal között. Erre ez az egyetlen magyarázat, normális demokráciában egy ilyen ember mint Gyurcsány ( bár már Orbán is) a börtönbe csücsülne.

Én is független vagyok, s azt látom, hogy Orbán meg a Feri is amellett, hogy okos emberek, elég jó jogi tanácsadókkal vannak ellátva. Ők is tudják, hogy az információnak még a pénznél is nagyobb hatalma van.

2022. jan. 22. 23:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!