Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Gyurcsány mit keres még...

Gyurcsány mit keres még mindig a parlamentben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Fideszes, sem ellenzéki. Csak kíváncsiságból kérdezem.

Ha már egyszer elbukta a miniszterelnökségi pozícióját, miért akar még politizálni?

Lehetséges hogy a 1,5 milliós fizetés miatt lopja bent a napot?

2022. jan. 22. 23:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyi, hogy azért milyen jó lett volna, ha mindegyik inkább az országért, a magyar emberekért küzdött volna annyit, mint a hatalomért vagy a pénzért. Talán mára tényleg sokkal jobb hely lenne ez a kis ország.
2022. jan. 22. 23:55
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Én azt is hallottam Fideszes megmondótól, hogy aki először lop tőlük valaki, annak levágják a kezét.

Nos, nem tudom, hol van az a levágott kéz, egy kézről tudok, amit évente egyszer körbevisznek... Orbánból ki is nézem, hogy rámondja, hogy már az is fideszes volt annak idején, de hogy tolvajosítaná...

Bocs, nem én vagyok szentséggyalázó, hanem a magukat hívőknek hazudó, maffiózók, akik előre megfontolt szándékkal következetesen, üzletszerűen és szervezetten megbánás nélkül követnek el bűnöket.

2022. jan. 23. 00:00
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

✅ HOGY MIÉRT ? :D

✅ A VÁLASZ EGYSZERŰ - AZ EMBEREK / FIATALOK, NEM OLVASNAK - nem tanulnak történelmet.

✅ A mai fiataloknak nem sokat mond GYURCSÁNY ...

✅ A mai fiatalok akik 444/TELEX/INDEX/HVG-t olvasnak,azoknak csak az jutott el a kis agyáig hogy "FIDESZ MAFFIA"..

✅ És nyugodt szívvel fogják a szavazataikat ÁPRILISBAN leadni GYURCSÁNY pártjára.

🆘 MIÉRT HAGYNA FEL A POLITIKÁVAL, ha a mai napig van/lesz SZAVAZÓ tábora !

2022. jan. 23. 01:25
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Neked tényleg mániád hogy kifestőnek használod az oldalt?
2022. jan. 23. 01:58
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

#ma 01:25

Ezek szerint te már elég idős vagy ahhoz, hogy olvass... A Fidesz-maffia a rengeteg más kormánykritikus ill. kiegyensúlyozott lap felvásárlási és esetleg tönkretételi programjában már az Index is sorra került, és elég régen azt is kipipálhatták.

Persze te, mindent jobban tudsz.

2022. jan. 23. 08:13
 16/21 anonim ***** válasza:
78%

13-as így reggel olvasva a válaszod, hát esküszöm pótoltad a reggeli kávémat.

Unom már, hogy mindenhol csak csesztetik a fiatalokat.

Arra nem gondolsz, hogy a fiatalok azok bármilyen kereten belül utazni tudnak/ külföldieket ismernek meg, aztán látják, hogy máshol mennyivel jobb a helyzet?

Sőt az sem jutott még eszedbe, hogy a fiatalokat esetleg nem tudja motiválni egy zsák krumpli?

Vagy gondolj az oktatásra. Akárhogy is nézzük Magyarországon az oktatás nem gyerekpárti, arra kiváncsiak csak, hogy mit nem tudsz, a diákok stresszesek, önbizalomhiányosak, emellett meg az ösztöndíjak is nevetséges, na és ezt hasonlítsd össze a finn meg a nyugati oktatással.

2022. jan. 23. 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:
45%
Ha Feri nyer a mini Ferivel, akkor az egész Orban familiát kitiltják Magyarországból.
2022. jan. 23. 10:49
 18/21 anonim ***** válasza:
30%

(#16.)

👶 Nah igen, pontosan erről beszélek, tipikus az a fiatal vagy, aki f***t sem tud a történelemről, hogy a FINN miért van ott és a MAGYAR miért van még csak itt.

👶 Úgy gondolod, hogy csak a jelen politikától függ a jelen...

👶 És vajon miért gondolják így a mai fiatalok ?

❌ Mert nem tanulnak - nem olvasnak (és nem a 444/HVG/INDEX/TELEX-re gondolok :)

✅ Hanem gazdaságtörténelmet/politikatörténelemre/politika gazdaságtant :)

2022. jan. 23. 11:17
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

18-as.

1. Gyakorlatilag én már nem tartozok a fiatal kategóriába.😉

2. Hidd el tudom a történelmet, jobban mint az átlag.

Magyarország mindig a rossz oldalra állt, a vezetők sosem tudtak belső egységet teremteni, volt itt kommunizmus, háború.

De Észtország még mélyebbről kezdte mint mi haver, sokkal mélyebbről, viszont már sokkal gazdagabb mint mi. Meg a finnek is tudod milyen mélyen kezdték a háború után?

Lehet nem minden a jelentől függ, de nagyon sok minden.

De szerintem felesleges is ezen gondolkodni. Én is valószínűleg külföldre fogok költözni és szerintem nagyon sokan még, aztán a többi meg az legyen más gondja.

2022. jan. 23. 12:01
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

#18.) - Én nem a háborút akartam felhozni.

💲💲 Hanem a 89-től kezdődő PRIVATIZÁCIÓT ...

🏭 Pl.: Volt 12 db cukorgyárunk (1990 terméshozam : 6.000.000 Tonna/év cukorrépa)

🏭 Eladtak 12 db cukorgyárat (külföldieknek) - tehát az összeset.

🏭 És abból 11 db cukorgyárat bezártak (2007 terméshozam : ~500.000 Tonna/év cukorrépa)

🥕 Az egész cukoriparágat hazavágta/bedarálta a baloldal (MSZP)

🥕 Aztán csodálkozunk, hogy drága a cukor a boltokban, mert KÜLFÖLDRŐL hozzuk be a cukorfogyasztásunk 2/3-adát (jó drágán), pedig anno mi exportáltunk :,(

🥕 A magyar cukorrépa termelők meg csak 1 db helyre tudják vinni (OSZTRÁK - Kaposvár), így a MONOPOL helyzetbe került OSZTRÁK tulajdonú cukorgyár szabja meg a felvásárlási árakat. POFÁTLANUL ALACSONYAN !

🍎 Pontosan úgy mint a léalma vagy bármi más esetében. Léalma 13 Ft/kg (2018-ban) - most sem jobb a helyzet...

A privatizációs képletben, a külföldi tőkéseknek teret engedő GYURCSÁNYT/baloldalt látom...

2022. jan. 23. 12:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!