Mini Feri / "KICSI ÉN" - Kinek nyerte el a tetszését ?
✅ Azért meg kell hagyni , hogy van benne fantázia ! (és nem fideszesként vélekedem ezt) :D
✅ Én például elégedett/büszke lennék ORBÁN helyében, ha ilyen emberek dolgoznának nekem :D
✅ Sajnos még nem tudok szavazást indítani :,-(
Elég baj az hogy a csóró magyaroknak ez buli, fillérekért dolgoztok, elfogadtok mindent amit elétek raknak mondván afrikában még rosszabb, és csak küszködtök havi szinten, ti meg ilyeneken szórakoztok, ahelyett hogy elejét vennétek a sorsotoknak, jövőtöknek és rendet tennétek az országban, nem ilyenekkel foglalkozni.
Külföldön ilyenek nincsenek, ott tisztességesen felnőtt, tanult emberek módjára kampányolnak a pártok.
✝️ Mint írtam, nem vagyok Fideszes (eddig legalább is MÉG nem szavaztam a Fideszre)
#️⃣ De a munkát, a kreálmányt, az alkotást - még tudom értékelni ! :)
✅ És ez... meg kell hagyni, hogy ütős ! .... ÖTLETES ! :)
Adblockerekét elnyerte garantáltan :D :D
Amúgy miért mániád ez hogy kmindenhova kifestőt ksézítesz, nem csak kérdésben de ha valahova választ is írsz mint egy karácsonyfa úgy néz ki.
#️⃣ Ez az én image-em, a lényeg az átláthatóság):
➖ Hangulat ábrázolás.
➖ Valamint a mondandót is egyértelműsíti (hova rakom az ❌-et,✅-át)
✅ Kell egy olyan párt amelyik nem lop ❗️
✅ A béremelés jó
❌ A jelenlegi pártok LOP-nak ❗️
❌ STOP SOROS
🟠 Fidesz programja 🟠
1️⃣ Stadion
2️⃣ Még több stadion
3️⃣ Egy kis kis béremelés Április 3. előtt
4️⃣ Aztán Ápr. 4-től : "Gyerekek, Atlétika stadion kész van má ?! Ne keljen szólni érte..."
Szánalmas.
Ez egy cirkuszban, vagy óvodában is határeset, de baszki, olyanok mentek le erre a szintre, akikre pár szerencsétlen az ország vezetését bízta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!