Mini Feri / "KICSI ÉN" - Kinek nyerte el a tetszését ?
Figyelt kérdés
✅ Azért meg kell hagyni , hogy van benne fantázia ! (és nem fideszesként vélekedem ezt) :D
✅ Én például elégedett/büszke lennék ORBÁN helyében, ha ilyen emberek dolgoznának nekem :D
✅ Sajnos még nem tudok szavazást indítani :,-(
2022. jan. 28. 21:54
11/17 anonim válasza:
Szerintem szánalmas. Ötlettelen, fantáziátlan, undorító, tisztességtelen, óvodás színvonal, normális országokban nem kampányolnak ilyennel.
12/17 anonim válasza:
Szánalmasan óvodás, hogy a hatalom megtartásáért gúnyolom a másikat, rádásul százmilliókért.
És a politikusok 1,5-2 milliót keresnek havonta, +kocsi, telefon, laptop, lakhatási. Ezért kell a diploma?
MiniDiktátor. Gráz gyönygye.
Ahogy az ellenségeinkkel bánunk, megmutatja, kik vagyunk.
13/17 anonim válasza:
Merkellel nem merte megcsinálni Orbán - MiniAngi.
508 településen nincs háziorvos.
2025-30 között a tanárok fele nyugdíjas lesz.
A rendvédelemben is hiány van.
Az oltásbiznisz is nagyon büdös.
14/17 anonim válasza:
Szerintem béna, tényleg nagyon gyerekes. Azért amikor először láttam, még úgy voltam, hogy elmegy, kipróbálták ezt is. Másodszorra már irritált. Sokadszorra pedig már engem is nagyon idegesített, hogy ezt kell nézni, erre költik a kampánypénzt. Túltolták. Remélem többet nem dobja fel a Youtube és nem lesz folytatása.
15/17 anonim válasza:
Minden idők legjobb magyar sorozata!
17/17 anonim válasza:
Orbán mi lehetne? Töltöttkáposzta Őrmester? Mini Maximus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!