Ha véget érnek a választások akkor a Gyurcsány show is véget ér?
Figyelt kérdés
Mikor lesz vajon folytatás?2022. jan. 31. 19:10
2/10 anonim válasza:
Az attól függ hogy milyen eredménnyel zárul a választás
3/10 anonim válasza:
Igen,sajnos. Én szeretem nézni a vergődésüket. Minden nap újabb és újabb marhaságokkal jön elő Amish péterünk. Ez a magyar Muppet Show.
4/10 anonim válasza:
Ha nyer az ellenzék, akkor nyilván ők nem folytatják. Ha marad a fidesz, akkor a következő választásokig szünetel, majd előtte pár hónappal jön a Gyurcsány show 2.0.
5/10 anonim válasza:
Nem ér véget, haláláig fogja folytatni. 81 évet jósolt magának, úgyhogy az még messze van.
6/10 anonim válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha egyszer Gyurcsány meghal és még akkor is ilyen cirkuszi sátor lesz ez a nyomorult ország, akkor mit fognak kitalálni? Gxurcsány visszajön kísérteni?
Annyira elegem van már ebből!
7/10 A kérdező kommentje:
Tán nem kéne Feri öléből óbégatni és akkor nem lenne Gyurcsányozás nem? ,🤔
2022. febr. 3. 11:43
8/10 anonim válasza:
Mert, hol óbégatott "Feri öléből"?
9/10 A kérdező kommentje:
Az egész baloldal onnan óbégat,nagyon hiteles :)
2022. febr. 3. 12:14
10/10 anonim válasza:
Ezt pontosan mire is alapozod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!