18-25 éves fiatalok! Kire fogtok szavazni a 2022-es választásokon?
Most kifejezetten erre a korcsoport véleményére vagyok kíváncsi (bár tudom, hogy a háttérben sok nyugger meg középkorú is szavazni fog a kérdésre szóval lehetetlen teljesen kiszűrni)
Nyugodtan egyébként egymás torkán ugorhattok. A komment szekciót arra tartom fent.
Senkire.
Nem képviseli senki a nézeteimet.
#1.
Pontosan így vagyok vele én is, csak teljesen sarkosított, egységsugarú pártok léteznek. Egyik szocialita párt sem mer hozzányúlni a cigányokhoz a Mi Hazánknak meg gyakorlatilag nincs is programja azon kívül hogy ezt az egy dolgot felszámolja. Senki sem képviseli a józan észt.
2-es válaszolónak üzenem, hogy a Mi Hazánknak van programja!!! Utána kellene olvasni, mielőtt hülyeségeket írsz...
népszavazást tartana Magyarország EU-tagságáról;
bevezetné a sorkatonai alapkiképzést;
hazahozná a magyar honvédeket Afganisztánból és Irakból;
vagyonadót vetne ki a milliárdos oligarchákra;
eltörölné a képviselők mentelmi jogát;
hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt;
védené a magzatok életét szívhangjuk meghallgattatásával;
írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot;
ahogy ők fogalmaznak, leállítaná a cigányügyi programok finanszírozását;
szegregálna az oktatásban;
kivonná Magyarországot a strasbourgi bíróság joghatósága alól;
bevezetné a szibériai bérrabtartást;
visszaállítaná a halálbüntetést;
tűzparancsot adna a honvédeknek az erőszakos határsértőkkel szemben;
betiltaná az ő megnevezésükben az LMBTQP-felvonulásokat
#6.
Amit leírtál majdnem egy az egyben cigányokkal kapcsolatos.
EU tagság, sorkatonai kiképzés, vagyonadó bevezetése, képviselők mentelmi joga, trianoni törvény, Strasbourg, határsértők, stb...ezek egyben a kisebbséggel kapcsolatos szerinted?? Kár, hogy te is mehetsz szavazni, szerintem szöveget se tudsz értelmezni....
Nekem függ az ellenzéki előválasztások eredményétől.
Ha Márki Zay Péter nyeri (amit sajnos kétlek) de ha mégis nyerne akkor természetesen Ellenzék, ha nem akkor viszont Mi Hazánk. Semmiféleképpen NEM a Fideszre!
Összefogás. Sokáig nagyon fideszes voltam, de nagyon nem tetszik az az irány, amit most képviselnek. Szimpatikus a Mi Hazánk is, de úgysem lesz annyi szavazata, hogy kormányváltás legyen, én pedig azt szeretnék.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!