Komolyan valaki ezért leszavaz a Fideszre?
Jött hozzánk egy új kolléga, aki elmondása szerint azért szavaz a tolvajokra, mert jelenleg 60 ezret spórol az szja-mentességgel, amit félretesz lakásra. Még 3 éve van, tehát kis matekkal kijön, hogy 2160000 forint, ezzel szemben az elmúlt 3 évben kb. 10 millióval drágult egy lakás, és ha a következő 3-ban nem is ennyivel, de 5-tel tuti drágul még. Hát innen nézve nem is annyira sok ez a támogatás, még egy önerőre is kevés lesz.
Néhányan komolyan nem látnak tovább az orruknál?
"Tényeket soroltam.Például,az ATV-ben is kiverte a biztosítékot.Tény."
Mondok én is egy tényt: csúsztatsz. Zsidó szervezetek tiltakozásáról beszéltél. Amikor rákérdeztem, hogy hol, közölted, hovx a médiában. És azóta felmufattál egy magánvéleményt Rónai Egontól és egy pofozkodó harci nyuggert.
Egyelőre ezek a te tényeid.
"Továbbá,az is tény,hogy megszüntetné a lakóhely közeli szülészeteket."
"Speciel ezt sem hallottam. Ami viszont valóban tény, hogy nem sok kórház kell elaprózott erőforrásokkal, hanem kevesebb, de jó felszereltséggel. Ahogy az is tény, hogy a legtöbb szüléshez nem kell orvos. Az a vicc, hogy előbbit még a szakmailag leginkább érintettek (az orvosok) közül is megerősítették.
A megosztó népszerűségű Novák Hunor írt is erről.
"Meg az is tény,hogy elhibázottnak tartja a rezsicsökkentést."
Igaz, hogy a mondatban az is szerepelt, hogy "ebben a firmában", de az már kit érdekel, igaz? Sőt, még meg is indokolta, hogy miért.
" Még hány tényt soroljak,ami alkalmatlanná teszi MZP-t Miniszterelnöknek?"
Hát, egyet most már jó lenne. Eddig ugyanis a csúsztatás eszközeivel éltél, ergo, hazudtál.
Fentebb a cáfolataim.
44-es: ez MZP-nél egy hülye duma mert nem is lehetne csökkenteni ahol átalány van.
Illetve már akkor gáz lenne a helyzet ha megszüntetné egyes helyeken a szüleszetet.. meg ez a szemműtétes baromsága is hogy ő Izraelbe küldené a betegeket😀 szerintem nem ép ez az ember... olyan nagy felfordulás lenne ha ô lenne a miniszterelnök. Ez a baj az ellenzékkel hogy egyik se normális.. nincs egy épeszű ember akinek lenne tekintélye tudja mit akar és aki nem csak mégrosszabbá tenné az országot..
Ezek kontextusból kiszedett félmondatok. Nyilván nincs ilyen szándéka. Ha láttátok azokat a beszédeket amikben ezeket mondta akkor tudjátok hogy pont az ellenkezőjét akarja. Teljesen a fidesz magyarázza félre az egészet.
Migránsokat nem csak a fidesz hoz be?
Járulék nincs.
Valóban kevesebbet energiát kell használni. Teljesen igaza van. Energiahatékonysági beruházások kellenek így kevesebb energiát használunk. Ez az igazi reszicsökkentés.
Azzal kell takarékoskodni hogy leszigeteljük a házakat tehát kevesebb energiát használnak majd. Nem bonyolult.
Senkit nem küldött Izraelbe sem Indiába. Ez egy példa volt arra, hogy az USA valamelyik tagállamában csinálnak ilyet. Egy szóval nem mondta hogy itt ezt kellene.
"Tény,hogy Afrikába küldené a szemműtéteseket," - nem, nem tény.
Ráadásul nem is Afrikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!