Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az ellenzék komolyan gondolja...

Az ellenzék komolyan gondolja azt hogy, le tudják váltani a kormányt 2022-ben? Csak mert sokakat ismerek akik eddig szavaztak volna a momentumra de most hogy Gyurcsánnyal összeálltak biztos hogy nem fognak elmenni szavazni.

Figyelt kérdés
Miért hiszik azt, hogyha összeolvadnak akkor a pártok népszerűsége is egybeolvad velük? A fent említett példa is mutatja, hogy ez nem igaz és inkább csökkenni fog az a népszerűség.
2021. jan. 13. 21:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
És mi van azokkal, akik eddig nem szavaztak, de most, hogy van értelme elmennek? (pl. én)
2021. jan. 13. 21:29
 2/26 anonim ***** válasza:
58%
Mindegy. Aki változást akar, úgy is az ellenzékre voksol. Akik tartózkodnak azoknak meg jó az ami most van. Az, hogy mekkora az esélye az ellenzéknek így megjósolni elég nehéz. Mindig lehet váratlan fordulat.
2021. jan. 13. 21:32
 3/26 anonim ***** válasza:
61%

Imádom mikor a fideszesek megmagyarázzák, hogy mi ellenzéki szavazók, majd emiatt tömegével elfordulunk tőlük, mert összeálltak a pártjaink! :-D

Egyrészt a közvélemény kutatások ezt nem támasztják alá, mi ellenzék szavazók, ezt nem támasztjuk alá a többség ugyanis örül ennek, hogy végre már reális esélyi s van valamire. végül a fideszesek az önkormányzati választások és az időközik eredményeit, ahol rendre beállunk és szavazunk egy ellenzéki jelölt mögé láthatóan kitörlik az agyukból.

Higgyétek el drága fideszesek, igen van pár fanyalgó köztünk, de a többség végre cselekvést akart, és ez végre az!

2021. jan. 13. 21:33
 4/26 anonim ***** válasza:
55%
Napi 1000x látom ezt az "ezek után én biztos nem megyek el szavazni" dumát. Fogadunk, hogy rekord méretű részvétel lesz '22-ben, és ezek a " biztos hogy nem fognak elmenni szavazni" emberek szinte mind voksolni fognak?
2021. jan. 13. 21:34
 5/26 anonim ***** válasza:
45%
Én emlékezni fogok ‘22-ben minden pártra, aki a COVID diktatúrát pártolta, és egyikre sem fogok szavazni. Így marad az MKKP, vagy a Mi hazánk.
2021. jan. 13. 21:39
 6/26 anonim ***** válasza:
75%

Ez a Gyú'csány,milyen agy rafinált gazember!

2010 előtt,gazdaságilag gonoszkodott az országgal.

Mostanság,Ő irányítja az ellenzéket,és így támadja a Szent Fidesz kormányt.

Csak tudnám a kormány miért ilyen töketlen vele szemben?!?

Nem tudnak,vagy nem akarnak lépni?!? :)

Mindkettő következtetése az,hogy BÉNÁK!

2021. jan. 13. 21:40
 7/26 anonim ***** válasza:
48%
Semmit nem jelet, hogy te kiket ismersz... az ellenzéki listára már most többen szavaznának, mint a fideszére.
2021. jan. 13. 21:41
 8/26 A kérdező kommentje:
Akik azt hiszik, hogy én fideszes vagyok, hát ki kell ábrándítsalak titeket, mert nem vagyok! Én a mi hazánkra fogok szavazni! Eredetileg a Jobbikra szavaztam volna, de Gyurcsányból én sem kérek.
2021. jan. 13. 21:43
 9/26 anonim ***** válasza:
35%
Senki nem kérdezte kire fogsz szavazni, de köszi.
2021. jan. 13. 21:46
 10/26 anonim ***** válasza:
36%

Nos,ha nem Fidesz,

és nem Gyurcsány,(aki az egész ellenzék vezére),akkor mindegy kire szavazol.A szavazatod nem számít semmit a 2-2 milló másra szavazóval szemben.

2021. jan. 13. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!