Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Komolyan valaki ezért leszavaz...

Komolyan valaki ezért leszavaz a Fideszre?

Figyelt kérdés

Jött hozzánk egy új kolléga, aki elmondása szerint azért szavaz a tolvajokra, mert jelenleg 60 ezret spórol az szja-mentességgel, amit félretesz lakásra. Még 3 éve van, tehát kis matekkal kijön, hogy 2160000 forint, ezzel szemben az elmúlt 3 évben kb. 10 millióval drágult egy lakás, és ha a következő 3-ban nem is ennyivel, de 5-tel tuti drágul még. Hát innen nézve nem is annyira sok ez a támogatás, még egy önerőre is kevés lesz.

Néhányan komolyan nem látnak tovább az orruknál?

2022. febr. 3. 21:03
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
42%
Bezzeg te kérdező, majd tisztességesen fizeted a 40%ot mint egy igazi tinó! Még tanult ökör is lehet belőled!
2022. febr. 3. 23:25
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Én fizettem fiatalon 36% SZJA-t, amikor semmi támogatás nem volt, még egyszer nem akarok, köszi. Most jó a 15%, abból is visszajön a családi kedvezmény a gyerekekre, nekünk ez teljesen jó.
2022. febr. 4. 08:15
 13/48 anonim ***** válasza:
35%
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de személyesen ismerek olyan embert, akinek ettől kevesebb is elég ahhoz, hogy ezekre szavazzon. Így a kérdésedre a válasz: igen, sajnos van, aki ezért leszavaz a fideszre. És sajnos darabra pontosan ugyanannyit ér a szavazatuk, mint egy épeszű emberé
2022. febr. 4. 08:35
 14/48 anonim ***** válasza:
80%
#13 És azt, hogy ki az épeszű, te döntöd el.
2022. febr. 4. 08:44
 15/48 anonim ***** válasza:
0%
Tv2 meghülyíti őket.
2022. febr. 5. 02:07
 16/48 anonim ***** válasza:
0%

"És azt, hogy ki az épeszű, te döntöd el."

Nem, én csak konstatálom.

2022. febr. 5. 06:27
 17/48 anonim ***** válasza:
0%
Megvéd minket Sorostól és az illegális migránsoktól, én ezért szavazok Orbánra. Ő egy nagy hős.
2022. febr. 5. 10:58
 18/48 anonim ***** válasza:
42%

#17 Akkor a szigetszentmiklósi autópálya rendőrség biztosan svéd cserediákokat fogdos össze minden nap...

Sorostól mit vagy beszarva? Jóságos magypapa, Orbánt is ő nevelte ki.

2022. febr. 5. 12:24
 19/48 anonim ***** válasza:
84%
#13 Vond meg mindenkitől a szavazati jogot, aki nem a te ízlésed szerint szavaz! Azt hiszem, ezt nevezik demokratikus választásnak.
2022. febr. 5. 15:16
 20/48 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem azért szavaznak a fideszre sokan mert nincs egy épeszű ellenzék aki hiteles lenne és lehetne benne bízni, mindegyik össze vissza beszél és kamuzik. Egyik nap ezt mondja másik nap meg azt. így úgy vannak az emberek hogy inkább maradnak egy biztosnál minthogy szavazzanak másra és majd jól megemeljék az adókat, a családi kedvezményeket meg elvennék.
2022. febr. 5. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!