Kire fogtok szavazni a 2022-es választáson és miért?
Adok pár instrukciót:
- hova tűntek a magánnyugdíjak?
- miért nem emelkedett 12 év alatt a családi pótlék?
- miért Gyurcsány a bűnöző 12 év után is?
- hogyan lett Mészáros L. az ország leggazdagabb embere?
- minimálbér miért csak nettó 133.000Ft, mi lett a nettó 200.000Ft-al?
- mire megy el a 27% adó?
- kossuth rádióban miért kérdező és válaszoló is a riporter?
- Hova lett a fél Balaton?
- Miért kerültek alapítványok kezébe a Richter Gedeon Nyrt. és más értékes vállaltok részvényei? Euró milliárdok
Magyarok itt a kérdés Válasszatok!
A Fideszre, mert:
-jobban élek, mióta ők vannak, bárhogy magyarázkodik az ellenzék.
-a fidesznek van a legnagyobb esélye felvenni a harcot a liberális politikai erőkkel. A szándék a Mi Hazánknál is megvan, de ők sokszor nem realisták.
-nem akarom Gyurcsányt még egyszer a hatalom közelében látni.
-nem akarok egy olyan embert hatalmon látni, aki folyamatosan sértegeti és árulónak nevezi az őt nem támogatókat.
-én nem gyűlölöm azt, aki másra szavaz, az ellenzékről viszont ez nem mondható el.
-bár nem tudom nem észrevenni a képmutatást és a korrupciót, a Fidesz jó dolgokat is csinál. Az ellenzék még az ígéretekban is katasztrófa, nemhogy ha tényleg kormányra kerülne.
Lehet szidni édesanyámat, meg a családostul kivégzésemmel fenyegetni, ahogy szokták a demokrácia és szabadság bajnokai. Már hozzá vagyok szokva ehhez az értelmiségi színvonalhoz. Nem is értem, miért nem állok közétek.
Mindenkinek azt kellene végig gondolnia, hogy miért is megy el szavazni. Mert alapból két opció lehetséges. Vagy azért, mert azt reméled, hogy kormànyvàltàssal egy szebb jövő vàr a magyarokra. Vagy azért, hogy maradjon a Fidesz, és ne legyen rosszabb a mostaninàl.
A két megközelítés között óriàsi a különbség, de bàrki is kerül hatalomra, itt jobb helyzet nem lesz, ezt csak a vak nem làtja.
EU-val is hadakozik Orbán, szerinte a Magyaroknak 133e forint meg 56e kozmunkabér elég.
De a Fidesz haveroknak 5 milliárdtol indul a lopott pénz.
Vidéken meg lehet nézni a helyzetet, alig van fiatal.
Nem teremt a kormány munkahelyeket.
Az EU-s pénzeket önkormányzatoknak kéne kapnia, és kritérium a munkahely teremtésre.
Eurót minnél hamarabb bevezetni, a kritériumok figyelmen kívül hagyással
370Ft egy €
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!