Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni a 2022-es...

Kire fogtok szavazni a 2022-es választáson és miért?

Figyelt kérdés

Adok pár instrukciót:

- hova tűntek a magánnyugdíjak?

- miért nem emelkedett 12 év alatt a családi pótlék?

- miért Gyurcsány a bűnöző 12 év után is?

- hogyan lett Mészáros L. az ország leggazdagabb embere?

- minimálbér miért csak nettó 133.000Ft, mi lett a nettó 200.000Ft-al?

- mire megy el a 27% adó?

- kossuth rádióban miért kérdező és válaszoló is a riporter?

- Hova lett a fél Balaton?

- Miért kerültek alapítványok kezébe a Richter Gedeon Nyrt. és más értékes vállaltok részvényei? Euró milliárdok

Magyarok itt a kérdés Válasszatok!

2021. dec. 20. 07:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
12%
Lakás és Otthonnélküli Fiatalok Aktuális SZövetsége forevör
2021. dec. 20. 09:39
 12/35 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező miből gondolod, hogy MZP kitart a választásokig?

A fideszre szavazok, mert én a Gyurcsány-korszakban voltam pályakezdő. A jelszó akkor az volt hogy nem kelletek fiatok nejetek külföldre.. stb. Most meg ha jelenezem valahova állásra már rám zárják az ajtót, hogy nehogy elszükjek... Még a DK-s szavazóknak sem kívánom újra azt a korszak amiben 2006-ban éltünk.

2021. dec. 20. 12:39
 13/35 anonim ***** válasza:
75%
A Mi Hazánkra.
2021. dec. 20. 17:11
 14/35 anonim ***** válasza:
28%
Gődény pártjára.
2021. dec. 20. 17:11
 15/35 anonim ***** válasza:
31%
Normális Élet Pártja
2021. dec. 20. 17:16
 16/35 anonim ***** válasza:
59%

12-essel rendkívüli módon egyetértek. Akik most a fideszt le akarják váltani, azok azt hiszik, hogy Lőrinc gazdagodása az bármilyen befolyással is van az ő boldogulásukra. Ki kell hogy ábrándítsam őket. Ha Lölőtől el is tudnák venni a vagyonát az ellenzéki hazaárulók, az menne ki külföldre, ahogy a gyurcsány kormány idején a nagy privatizációs hullámban. Kulcságazatokat, erőműveket adtak el külföldieknek. A fidesz egy magyar embernek adja, aki utána itt adózik, nem viszi ki külföldre a nyereségét, új cégeket alapít belőle, munkavállalókat foglalkoztat stb.

Rohadtul fáj ez a külföldi elitnek, hogy nem tudják kiszivattyűzni innen a profitot mint Fletó idején.

És az a szemtelen duma, hogy "ha nem tetszik, el lehet innen menni" milyen ember az ilyen?

2021. dec. 20. 17:29
 17/35 A kérdező kommentje:

Fidesz azért 1.000.000x többet elmutyizott mint Gyurcsány az MSZP-vel szerintem.

Siralmas, hogy mennyi pénzeket levonnak és a megkereset leadóztatott pénzünket is mégegyszer adóztatják pl: autó vagy ház vásárlás során.

Minden évben rekord adók jönnek be és pl: Audinak adnak pénzt vállság idején, holott őket nem kell félteni.

Szerintem sokan átlátnak a kamu M1 híradóban és a kamu Kossuth rádióban.

Most, hogy a családok utolsó évre kaptak egy kis pénzt, mivel kormány váltás lesz... üres legyen a kassza...

2021. dec. 20. 21:11
 18/35 anonim ***** válasza:
41%

Te miféle rekord méretű adóról beszélsz? Csökkent az Szja, a fizetések utáni tb járulék jövőre meg kevesebb lesz. Az alapelelmiszerek áfája 5%.

Az audi egy csomó embernek biztos és jól fizető munkát ad, az Audi mo-n fizeti a tao-t Iparűzési adót. Nem véletlen valasztottak ujra a kufircolo Győri polgit.

2021. dec. 20. 22:24
 19/35 A kérdező kommentje:

idei évben 1.000.000Ft TB- vontak le. tőlem... és nem mehetek el egy tb-s fogászatra, mert nem vagyok beoltva.

Akkor a kórházi kaja annyiból áll 2db száraz zsemle + 2 karika Tesco dög párizsi.

Milyen jó létről beszéltek?

Vidéken mai napig minimálbért keresnek az emberek... 133e tudod mire elég egy hónapban? éhenhalni.

Orsós Viktor ezt hogyan gondolja, vegye az ember a hátára a házat azt menjen 3-4 műszakozni, amit a BP. i emberek nem csinálnak meg....

Tudom dolgoztam fent, de rengeteg pénzt levontak és akkor se kerestem 400-500e forintot, hogy azt mondjam ez a vektorkám fxsza vagy....

2021. dec. 21. 05:24
 20/35 anonim ***** válasza:
73%
A Mi Hazánkra szavazok, mert a két nagy tömb munkájával nem vagyok elégedett, hogy szépen fogalmazzak...
2021. dec. 23. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!