Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Elhiszed még Orbán Viktornak,...

Elhiszed még Orbán Viktornak, hogy az oltás működik (a friss járványügyi adatok fényében)?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Mindentudó99

Nem félnek, csak át lettek bszva a palánkon. Mikor kijött a Pfizer meg az összes többi tökömtudja aszonták menjen mindenki oltakozni mert na majd ez megmenti a világot.

Aztán valahogy mégsem mentette meg, mostmár folyamat szopatják az embereket, beszélnek itt összevissza huszadik oltásról is, menjél paraszt álljál már sorba ugyan lécci a huszadik alkalommal is, esküszünk az mán mostmá tényleg jó lessz!!!

Az emberek nem (teljesen) hülyék, tudják, mikor szórakoznak velük, egyszer megunják, és elérik azt a határt, amikor már úgy gondolják, ez már nem éri meg az idejüket, egészségüket, tehát nem akarnak órákat sorban állni, nem akarják napokig az ágyat nyomni 4 havonta.

Ez van.

2021. nov. 19. 18:50
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Tizeském, attól hogy sok az erdejük meg szántóföldjük, a városokban ott is pont annyi a négyzetméterenkénti parasztember mint itt. És nálunk sem a szántóföldön terjed. :D
2021. nov. 19. 18:52
 13/19 mindentudó99 ***** válasza:
1%
#11 Miért lettünk àtverve? Most lett hasznàlva először ez az oltás. Ugyan ki tudta volna előre hogy meddig hat. Na most nár lehet tudni mert van tapasztalat. Fél évig teljes védelem utána csökken rohamosan. Így az első legalább 3 millió beoltottnak már alig hat az oltása. Én nekem mindegy ha már kettőt beadattam engem nem izgat ha 6-8 havonta be kell adni. Azt a tíz percet rá birom szánni.
2021. nov. 19. 19:42
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az lesz, hogy mindenkit szépen beletolnak az oltakozásba és jönnek a hullámok szépen sorba... 10. 20. 30. hullám, és mikor majd a tizenkettedik oltásnál jársz azt mondják, hogy fizetős.. onnan már nem fogsz vissza táncolni, hogy neked még sem kell az oltás, bizony kifogod fizetni a 5-10 ezer forintos oltást majd négy hónap múlva a következőt is! Mi meg akik pfizer részvényeket vettünk szépen meggazdagszunk :) Mint ahogy Bill Gates is tette, ő is bevásárolt!

Egyébként nincs megoldást a vírusra, ha megoldás lenne az oltás akkor nem kellene újra oltani... Kivéve ha az a megoldás, hogy eltakarítja az embereket! Akkor működik! Mert érdekes az átoltotság 70%, de többen halnak meg mint egy éve.... Számok tőrvénye alapján kisebbnek kellene lennie a halálozásnak... csak ponz az a helyzet, hogy nem működik és nincs megoldás!

Ui:. Köszönjük azoknak az embereknek akik a kísérleti nyuszi szerepet ingyen vállalták helyettünk!

2021. nov. 19. 20:30
 15/19 mindentudó99 ***** válasza:
23%
Nagyon szivesen.
2021. nov. 19. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Az oltásból politikai kérdést csinálni óriási hülyeség.
2021. nov. 20. 09:59
 17/19 anonim ***** válasza:
2021. nov. 20. 10:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt közlik, hogy a koronavírusos elhunyt (egyetlen) alapbetegsége demencia, de azt nem, hogy oltott volt-e, ha igen, akkor milyen oltás(oka)t kapott.

Pedig milyen meggyőző lenne az oltás mellett, hogy például az új listázott elhunyt 135 beteg jelentős többségnél ott lenne az is, hogy nem oltott. Vagy például, hogy a lélegeztetőgépen levő 613 ápoltból 566 nem oltott.

Vagy nem így van? Mert valamiért nem közlik, még hivatalos adatigénylésre sem.

2021. nov. 20. 11:56
 19/19 anonim ***** válasza:
18. Persze, hogy nem közlik... mert sok olyan van bent a kórházban aki kapott oltást már! Olyanok is vannak bent bőven akik felvették az első kettőt de a harmadikat már nem és elmúlt a hatása és elkapták... Én nem adatom be magamnak természetes úton akarok átesni ismerem a szervezetem erősebb mint az átlag embereké! Továbbá sok példa van arra, aki kihordta lábon. Egyre kell figyelni nagyon a tüdőgyulladásra! Pulzoximéter legyen otthon a lázmérő mellett.
2021. nov. 21. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!