Elhiszed még Orbán Viktornak, hogy az oltás működik (a friss járványügyi adatok fényében)?
Ha a vezér azt mondja akkor úgy is vagyon
Bemondta a rádióba is, hogy holnaptól kell a boltban a maszk. Ma nem vettem még fel, mert ma nem volt kötelező, csak holnaptól kell hordani.
#4 1 - Annó még az volt a duma hogy 5.5 millió beoltott kell, utána minden fasza lesz. Most már ezt bőven túlléptük, mégis állandóan oltakozni kell a mai napig, mert nincs elég oltott
2 - Nem is olyan régen azt mondta maga Orbán, hogy a maszk nem kell mert nem is véd semmitől, oltás alapú védekezés van, erre pár hétre bevezették a kötelező maszkhasználatot
3 - A kettő oltást nagyon sokan csak azért adatták be, hogy kapjanak védettségi igazolványt, mert menni akartak bulizni vagy más közösségi helyekre, vagy most a munkáltatójuk kötelezi őket. Maguktól viszont eszükbe nem jutott volna, így a harmadikat is leszarják addig, ameddig nem kötelező beadatniuk
Tisztázzuk, hogy szerintem sem elég 5 millió beoltott és szerintem is kell a maszkhasználat. Amivel problémám van, az a kormányzati kommunikáció. Amit az egyik héten mondanak azt a másik héten megcáfolják, hazudoznak össze-vissza (pl. hogy a maszk nem ad védelmet, aki nem oltatja be magát az meghal, vagy hogy a baloldal oltásellenes). Ezek mind csökkentik az emberekben a bizalmat a vakcinák iránt, mert ha egyszer 5 és fél millió beoltottnál már védettnek kellene lennünk, és most 6-7-8 millió beoltott kell, akkor biztos a vakcinák a rosszak, ezért az emberek nem fogják beadatni maguknak. Pedig a vakcinák jók, csak a kormány baszta el a kommunikációt. Nagyon rossz a fidesz járványkezelése, azért tartunk most ott, ahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!