Mivel nem javulnak a járványügyi adatok, nem lenne célszerű kitolni a korlátozások enyhítését májusra?
Tudod Kérdező, ha én elmegyek bulikázni, akkor abból megél a termelő aki a komlót meg az árpát termeli a sörhöz, megél a sörgyár, megél a szállító aki idehozza, megél a kocsma ahol megiszom, hajnalban hazafelé valószínűleg megállok és bekapok valamit mielőtt le fekszem, tehát megél a hamburgeres, soroljam?
Sajnállak ha neked nincs szociális életed, olvasgass csak otthon nyugodtan, de aki normálisan szeretne élni, hagy tegye. Úgy él meg mindenki. Te meg nyugodtan rettegj otthon tovább ha gondolod.
Egyszerűen felháborító hogy tízmillió embert így megszívatnak azért hogy három hónapot nyerjen kb. ezer krónikus beteg. Értem és sajnálom, de ideje kimondani hogy aki életképes az hagy éljen, ami meg nem életrevaló az pusztuljon. Természetes szelekciónak hívják, nem bonyolult ez:
Én is azt vallom, hogy erre az évre még ki kellene tolni a korlátozásokat.
Év végére biztos megkapja mindenki az oltást aki akarja és utána mehetünk szabadon.
Persze persze. Csak addigra jönnek az új mutációk, amikre nem jók a régi oltások, így persze majd jön az 42. hullám, és az egész egy ördögi kör.
Nem, elég ebből az agyrémből. Az emberek 99%-ára nem jelent halálos veszélyt ez a vírus. Eddig a veszélyeztetett 1% védelméért mindent feláldoztunk, elég!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!