Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel nem javulnak a járványüg...

Mivel nem javulnak a járványügyi adatok, nem lenne célszerű kitolni a korlátozások enyhítését májusra?

Figyelt kérdés
Én pl tök jól elvagyok itthon, mindenki ki tudná bírni.
2021. febr. 6. 10:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem biztos, ami biztos, toljuk ki év végéig!
2021. febr. 6. 10:52
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
Te biztos élvezed, hogy 0 ft bevételed van és abból kell a gyerekeket eltartani, de más nem
2021. febr. 6. 10:52
 3/23 A kérdező kommentje:
Rengeteg munkalehetőség van meghirdetve. Az emberek a bulikázást hiányolják, holott olvasni is lehet.
2021. febr. 6. 10:54
 4/23 anonim ***** válasza:
77%
Fura, én élelmiszeripari gyárban dolgozom, ami nem volt érintett a járvány miatt, hisz enni mindenkinek ugyanúgy kell, még sincs felvétel, pedig előtte nonstop volt. Persze, biztos tele vannak állásajánlatokkal az 40-50+-os emberek, biztosan. Te óvodás vagy még, vagy miért irkálsz úgy, mintha az lennél?
2021. febr. 6. 10:56
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
csak provokálni szeretne, ne adjátok meg neki amire vágyik
2021. febr. 6. 10:58
 6/23 anonim ***** válasza:
82%

Tudod Kérdező, ha én elmegyek bulikázni, akkor abból megél a termelő aki a komlót meg az árpát termeli a sörhöz, megél a sörgyár, megél a szállító aki idehozza, megél a kocsma ahol megiszom, hajnalban hazafelé valószínűleg megállok és bekapok valamit mielőtt le fekszem, tehát megél a hamburgeres, soroljam?

Sajnállak ha neked nincs szociális életed, olvasgass csak otthon nyugodtan, de aki normálisan szeretne élni, hagy tegye. Úgy él meg mindenki. Te meg nyugodtan rettegj otthon tovább ha gondolod.

Egyszerűen felháborító hogy tízmillió embert így megszívatnak azért hogy három hónapot nyerjen kb. ezer krónikus beteg. Értem és sajnálom, de ideje kimondani hogy aki életképes az hagy éljen, ami meg nem életrevaló az pusztuljon. Természetes szelekciónak hívják, nem bonyolult ez:

2021. febr. 6. 11:14
 7/23 anonim ***** válasza:
16%

Én is azt vallom, hogy erre az évre még ki kellene tolni a korlátozásokat.

Év végére biztos megkapja mindenki az oltást aki akarja és utána mehetünk szabadon.

2021. febr. 6. 11:15
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
biztos nem kapja meg mindenki, én be nem oltatom magam
2021. febr. 6. 11:27
 9/23 anonim ***** válasza:
81%

Persze persze. Csak addigra jönnek az új mutációk, amikre nem jók a régi oltások, így persze majd jön az 42. hullám, és az egész egy ördögi kör.

Nem, elég ebből az agyrémből. Az emberek 99%-ára nem jelent halálos veszélyt ez a vírus. Eddig a veszélyeztetett 1% védelméért mindent feláldoztunk, elég!

2021. febr. 6. 11:31
 10/23 anonim ***** válasza:
9%
Honnan tudod, hogy olyan osztódási hiba következik be, hogy nem lesz jó rá az oltás, amit azt sek tudod, hogy hogy működik? :D üveggömböd is van?
2021. febr. 6. 11:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!