Mivel nem javulnak a járványügyi adatok, nem lenne célszerű kitolni a korlátozások enyhítését májusra?
Nem téged minősítettelek, hanem az elméleted. Felesleges hisztizned.
Az sosem baj, ha valakinek más a véleménye, de mikor vki tudatlan és ahelyett, hogy utánaolvasna, inkább a saját agyszüleményeit terjeszti, az gáz. Olvass utána, tanulj, aztan szólj hozzá ilyen témákhoz
Én meg nem azt írtam, hogy engem mínősítettél, csak hogy azt teszed.
Mit terjesztettem egyébként, be tudnád másolni? Annyit írtam, hogy átlátja a helyzetet, meg hogy ne lepődj meg. Ebbe gondolom te már beleláttál mindent amit nem is írtam. De megpróbáltál velem beszélni, megismerni a gondolataim, mit miért gondolok? Nem, te már egy kalap alá vettél a laposföldhívőkkel. Szerintem ez semmivel sem veszélytelenebb.
Olvasok mindkét oldalról, mindkét véleménytáborból. És megálltam középen.
"Annyit írtam, hogy átlátja a helyzetet, meg hogy ne lepődj meg"
Te tényleg azt hiszed, hogy ezzel a mellébeszéléssel és belemagyarázással elérsz vmit? Az ilyen gagyi provokálókkal rég nem foglalkozom, akik minden egyes kommentre ugranak, mindent szó szerint ért és magából indul ki. Aki az oltás ellen van, az mind egyet fúj, ahogy te is. Titeket mind minősítelek
Ez az év már rámegy erre. Azért kell a korlátzozás hogy ne haljanak meg újabb tízezrek magyarországon!!!
Én maximálisan támogatom a kormányt sőt még szorítanék is a szigorításokon annak ellenére is hogy ez sokaknak nem tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!