Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel nem javulnak a járványüg...

Mivel nem javulnak a járványügyi adatok, nem lenne célszerű kitolni a korlátozások enyhítését májusra?

Figyelt kérdés
Én pl tök jól elvagyok itthon, mindenki ki tudná bírni.
2021. febr. 6. 10:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
csak átlátja mi folyik itt
2021. febr. 6. 11:35
 12/23 anonim ***** válasza:
24%
Átlátja, persze :) Jót nevettem, köszi.
2021. febr. 6. 11:37
 13/23 anonim ***** válasza:
18%
nagyon szívesen:) azért majd ne lepődj meg
2021. febr. 6. 11:39
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert van még több ostoba gondolatod is, amit még nem osztottál meg velünk, szakemberekkel, vagy min lepődnék meg? :)
2021. febr. 6. 11:41
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes, azért mert valaki máshogy gondolkozik már egyből ostoba? Két sorból te már eldöntötted? Én nem minősítettem, te miért teszed?
2021. febr. 6. 11:43
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem téged minősítettelek, hanem az elméleted. Felesleges hisztizned.

Az sosem baj, ha valakinek más a véleménye, de mikor vki tudatlan és ahelyett, hogy utánaolvasna, inkább a saját agyszüleményeit terjeszti, az gáz. Olvass utána, tanulj, aztan szólj hozzá ilyen témákhoz

2021. febr. 6. 11:49
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

Én meg nem azt írtam, hogy engem mínősítettél, csak hogy azt teszed.

Mit terjesztettem egyébként, be tudnád másolni? Annyit írtam, hogy átlátja a helyzetet, meg hogy ne lepődj meg. Ebbe gondolom te már beleláttál mindent amit nem is írtam. De megpróbáltál velem beszélni, megismerni a gondolataim, mit miért gondolok? Nem, te már egy kalap alá vettél a laposföldhívőkkel. Szerintem ez semmivel sem veszélytelenebb.

Olvasok mindkét oldalról, mindkét véleménytáborból. És megálltam középen.

2021. febr. 6. 11:53
 18/23 anonim ***** válasza:
35%

"Annyit írtam, hogy átlátja a helyzetet, meg hogy ne lepődj meg"

Te tényleg azt hiszed, hogy ezzel a mellébeszéléssel és belemagyarázással elérsz vmit? Az ilyen gagyi provokálókkal rég nem foglalkozom, akik minden egyes kommentre ugranak, mindent szó szerint ért és magából indul ki. Aki az oltás ellen van, az mind egyet fúj, ahogy te is. Titeket mind minősítelek

2021. febr. 6. 12:02
 19/23 anonim ***** válasza:
19%

Ez az év már rámegy erre. Azért kell a korlátzozás hogy ne haljanak meg újabb tízezrek magyarországon!!!

Én maximálisan támogatom a kormányt sőt még szorítanék is a szigorításokon annak ellenére is hogy ez sokaknak nem tetszik.

2021. febr. 6. 12:07
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Minek? Március 15-re minden nyugger be lesz oltva, mondta OV.
2021. febr. 6. 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!