"„Semmiféle nyitás mellett nem szólnak járványügyi adatok, ez egy politikai döntés volt“ ennyi lenne a mostani nyitás lényege? ld cikk
Okos döntés volt a járvány mostani szakaszában nyitni?
Ez most egyértelmű politikai döntés,
Ahogy az első írja.
Ez a döntés a korlátozások ésszerűbbé tétele volt, mert rájöttek, ha van 7-ig vannak nyitva a boltok sokkal nagyobb a tömeg. De mivel ők soha nem hibáznak eladták nyitásnak.
Igazából várható volt, az Európa Bajnokság miatt.
Teltházat akarunk rendezni, szóval nemcsak UEFA-nak hanem a külföldi focidrukkereknek is meg kell mutatni, hogy mi egy biztonságos ország vagyunk és jöhetnek nyugodtan költeni a pénzüket.
Erre megy ki az egész. Cserébe majd őszre megint visszazárunk.
" Cserébe majd őszre megint visszazárunk."
Na. az jó. úgyse akarok suliba járni nagyon, az őszt még elkezdhetjük egye fene de úgy októbertől legyen újra távokt, ha kérhetem.
Nem igazán tudnék felsorolni az elmúlt "jÓÓ"pár évből olyan döntéseket ami a társadalom széles rétegének VALÓBAN kedvezett volna logika, szakmai hozzáértés. EMBERSÉG vagy anyagiak téren.
Inkább szűk "társadalmi" köröknek voltak kedvezőek politikai stabilitás érdekében.
Valószínűleg tályékozatlan, olvasatlan, politikailag informáltalan vagyok ezzel kapcsolatban.😀
"Mondjuk nekem nem baj, legalább nem fogtok konkurenciát jelenteni a munkaerőpiacon."
Dehogynem, mert mi fiatalok vagyunk te meg nem. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!