A nyitás és az iskola újraindítása mellett vagy, avagy sem? Miért?
#2 és az érettségizők minek menjenek vissza arra a kemény 1 hétre?
Hogy érettségire karanténba kerüljenek?
Pont, hogy az érettségizőket hiba visszaengedni.
Januárban kellett volna erre gondolni, hogy csoportbontásban hadd tanulhassanak de már ha eddig nem léptek semmit akkor ezután se lépjenek.
A mielőbbi teljes és feltétlen nyitás mellett vagyok. Egyrészt mert láthatóan hatástalanok a korlátozások, másrészt pedig rengeteg ember megélhetése függ a nyitástól.
Van egy határa az életképes többségtől elvárható áldozatnak, a veszélyeztetett kisebbség védelme érdekében. Ezt a határt szerintem régen átléptük. Egyszerűen elég volt. Ideje hogy a többség érdeke jusson érvényre, és sokkal inkább gazdasági szempontok alapján történjen a helyzet kezelése.
Egyszerűen nem lehet tovább aktív korú tömegeket ellehetetleníteni anyagilag és egzisztenciálisan.
Az iskolák újranyitása is gazdasági kérdés, mert sok szülő nem tud munkába menni ha nincs iskola, és nincs hova tenni a gyereket.
Szóval én a mielőbbi, feltétel nélküli és teljes újranyitás pártján vagyok, bármi is az ára a statisztikákban.
Komoly? 😳
A tanárok jelentős része Pfizert kapúgy tudom, őt hogy-hogy ennyire előrevették?
Köszi. :/ Elég sok hasonló idő tanár van...hát nem tudom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!