Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nyitás és az iskola újraindí...

A nyitás és az iskola újraindítása mellett vagy, avagy sem? Miért?

Figyelt kérdés
Én teljes mértékben mellette.
2021. ápr. 4. 01:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
55 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Kíváncsi leszek, hány tanár megy el két hét betegszabadságra, amíg legalább az első oltás utáni védettség kialakul. Ha csak néhány tíz százalékuk otthon marad, akkor cseszhetik az újranyitást, érdemi tanítás nem lenne.
2021. ápr. 4. 02:21
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
A nem érettségiző osztályok ne menjenek vissza.
2021. ápr. 4. 02:35
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

#2 és az érettségizők minek menjenek vissza arra a kemény 1 hétre?

Hogy érettségire karanténba kerüljenek?

Pont, hogy az érettségizőket hiba visszaengedni.

Januárban kellett volna erre gondolni, hogy csoportbontásban hadd tanulhassanak de már ha eddig nem léptek semmit akkor ezután se lépjenek.

2021. ápr. 4. 03:08
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
A nyitás mellett, az iskola újraindítása ellen. Kötelező dolgokat ne indítsanak meg újra, az más kérdés, hogy hadd kockáztasson, aki akar.
2021. ápr. 4. 06:26
 5/13 anonim ***** válasza:
28%

A mielőbbi teljes és feltétlen nyitás mellett vagyok. Egyrészt mert láthatóan hatástalanok a korlátozások, másrészt pedig rengeteg ember megélhetése függ a nyitástól.

Van egy határa az életképes többségtől elvárható áldozatnak, a veszélyeztetett kisebbség védelme érdekében. Ezt a határt szerintem régen átléptük. Egyszerűen elég volt. Ideje hogy a többség érdeke jusson érvényre, és sokkal inkább gazdasági szempontok alapján történjen a helyzet kezelése.

Egyszerűen nem lehet tovább aktív korú tömegeket ellehetetleníteni anyagilag és egzisztenciálisan.

Az iskolák újranyitása is gazdasági kérdés, mert sok szülő nem tud munkába menni ha nincs iskola, és nincs hova tenni a gyereket.

Szóval én a mielőbbi, feltétel nélküli és teljes újranyitás pártján vagyok, bármi is az ára a statisztikákban.

2021. ápr. 4. 06:44
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Nyugdíj előtti ped ismerős kínait kapott, ellenanyag a második oltás után három héttel nulla.
2021. ápr. 4. 07:19
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Komoly? 😳

A tanárok jelentős része Pfizert kapúgy tudom, őt hogy-hogy ennyire előrevették?

2021. ápr. 4. 07:50
 8/13 anonim ***** válasza:
61%
Ő nem padagógus-jogon kapott, hanem a kora és alapbetegsége miatt viszonylag hamar.
2021. ápr. 4. 07:53
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Köszi. :/ Elég sok hasonló idő tanár van...hát nem tudom...

2021. ápr. 4. 08:04
 10/13 anonim ***** válasza:
39%
Mellette. Egy nátha miatt minden korlátozás felesleges. Ráadásul minden olyan ország, ahol nincsenek komolyabb korlátozások, jobban áll vírusilag, mint mi.
2021. ápr. 4. 09:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!