Márky Zay Péter? Vagy Orbán Viktor?
Kíváncsiságból :)
Lehet mondani értelmes érveket!
28.
Te tényleg ekkora gyökér vagy? 😂
“Orbán okos jól keveri a kártyáit!”
Aha annyira, hogy családokat vert adósságba. A fiataloknak el lehetetlenítette, hogy lakást vásároljanak maguknak. Stadionokat épített, amikor a korházak meg omlanak. Nincsenek orvosaink mert mind külföldre menekül! Más országok rajtunk röhögnek, hogy milyen ostoba faszok vagyunk, hogy a kis morzsával is meg elégszünk. Nyugdíjasok most sorra kapják a 80ezer ft prémiumot. Ja csak a gyógyszer árak duplájára emelkedtek! A kenyér ára 500 forint. A tanárok alig tudnak meg élni. 200 éves hitel stb. Okos te vezéred igaz? A te megváltód! A te bálványod! Kampányol te imádott orbánod, hogy rezsi csökkentés! Ja csak 3-szor emelkedett. Most vezette be a 200ezer ft-os minimálbért! Sokan vidéken ha hiszed ha nem van hogy ennyit sem kap egy ember, mert például teljesítményben van. De osszál be 200ezer forintot egy hónapra! Úgy hogy ne kelljen például zálogba adni dolgokat vagy ne kelljen plusz melót vállalni! Rengeteg rokonom, ismerősöm 136ezer forintot visz haza egy hónapban! És nekik is ugyan annyi a kenyér ára, és minden meg emelt áru cikk ára. Magyarországon jelenleg gazdasági vállság van. De te hogyan is vehetnéd észre hiszen a te Orbánod a te hűn szeretett Istened majd elhozza neked a megváltást, és boldog leszel az ő jóságának köszönhetően! Nem! Te barom! Az MZP sokaknak inkább a remény, egy ténylegesen jobb élet felé, ahol nincs mély szegénység, mert MO.n barátom bizony az van csak nyisd ki a csepp szemedet. Én szívből kívánom, hogy ne Orbán nyerjen 2022-ben!
28: nem akarok a te hordádhoz tartozni!
Én a világosságot szeretem, nem a sötétséget!!!
28:
Menj 2022 áprilisában Orbánra szavazni! Én is megyek de az MZP-re szavazok, mert nem tartozom az ostobák közé!
31: nem tisztem elemezni a te élethelyzetedet. Nem fogom Orbánt dicsőíteni. Vannak elszegényedett régiók, de az is biztos hogy nunkaerőhiány van még a képzetlen segedmunkasból is. Ha nagyon kell a pénz, menj el építkezésekhez dolgozni , napi 15-20 ezer Ft-ot fogsz kapni. 2 hét alatt fogod megkeresni a 150-et nem egy hónap alatt. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.
De ha neked jobban esik köpködni Orbánt mert már unod a pofáját, akkor tedd azt. Márki-zay se fog pénzt osztani, majd fogod még az ő pofáját is unni , ne aggódj. Csak szavazz rá, majd meglatjuk mire megyünk a messziről jött emberrel (bár én remélem nem fog nyerni)
34!
Vidéken jó ha egy építőipari segéd munkás kap heti 38ezret
Nem hiszed el gyere le vidékre! Mennyien laknak lakókocsikban, mobilházakban vagy össze ászkábált bódékban! Te Orbán hívő! Nem fog az MZP pénzt adni! De jobbat remélhetünk tőle mint a te vezéredtől!
Nem hiszem el, hogy még kajakra vannak Orbánnak szavazói.. ezért tartunk ott, ahol tartunk mert még mindig vannak agyhalottak mint te!
34
Hogy lehet valaki ennyire vak? Vidéken hól kapsz te napi 15-20ezret? 😂 Építkezés fizet a segéd munkásainak a legkevesebbet! Jó ha adnak napi 9-10ezret😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!