Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Márky Zay Péter? Vagy Orbán...

Márky Zay Péter? Vagy Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból :)

Lehet mondani értelmes érveket!

2021. nov. 19. 14:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
38%
Hogy lehet egy rendes, becsületes embert összehasonlítani egy illiberális nemzetrontó tolvajjal?
2021. nov. 20. 13:19
 12/42 anonim ***** válasza:
23%
Ha szeretnék megvalósítani egy olyan országot, mint amilyen Putyin Oroszországa, ahol bár van fejlődés, de igazi demokrácia nincs, akkor érdemes Orbánra szavazni. Talán a Fidesz idővel még az EU-ból is kiléptetné az országot, miután állandóan konfrontálódik Brüsszellel. A magyarok meg szopnának, mint a britek a Brexit után, vagy inkább még jobban, mert mi Európa szívében vagyunk. Aztán lehet közeledni még jobban Oroszországhoz; Szíjjártó már úgyis odajár a puszipajtásához.
2021. nov. 21. 07:58
 13/42 anonim ***** válasza:
23%
Ja, Orbán a 2014-es tusnádfürdői beszédében célul is tűzte ki az orosz utat. Neki jó az illiberális út is, csak ő maradjon élete végéig a hatalomban.
2021. nov. 21. 08:00
 14/42 anonim ***** válasza:
79%
Orbán egy hataloméhes nemzetrontó kipcsak!
2021. nov. 21. 09:59
 15/42 anonim ***** válasza:
67%
Egyik kutya, másik eb, de az egyik kutyát legalább már ismerjük ...
2021. nov. 21. 13:14
 16/42 anonim ***** válasza:
78%

15 - pont az a baj, hogy az egyik ebet ismerjük...

No, őt kell sürgősen elfelejtenünk!!!

2021. nov. 21. 13:58
 17/42 anonim ***** válasza:
88%

Olyan sok a birka😂

Az 500 ft-os kenyér

A szar oktatás, a sok hitel, pénz osztogatás a gazdagoknak, a szegényektől meg rendesen el van sikkasztva a pénz! Magyarországon a pedofilok büntetlenül megúsznak mindent. Szar az egészség ügy! Folytassam még? Hajrá MZP! Ha nem tetszik 4 év múlva ő is le lenne váltva! Imádom azokat az elme betegeket, akik szerint Orbán az Isten, ez már tényleg sok! Több millió bevándorlót be telepített! Az építő anyag ára a lehetetlenségig nőtt a CSOK miatt és ezzel nem segítette a magyar családokat! Sőt el érte, hogy sokuk még több hitelt vegyen fel! Ezek a családi “támogatások” lehetetlen kritériumoknak kell meg felelni valami mindig van, ami miatt nem sikerül családoknak fel venni! Ennyit a ti O.V. Isten királyotokról idióták!

2021. nov. 21. 17:03
 18/42 anonim ***** válasza:
86%
Ja és plusz munkahely is alig akad, karácsony előtt meg mindenki csak pislog, mert le építés van!
2021. nov. 21. 17:04
 19/42 anonim ***** válasza:
30%

Ha MZP azokat komolyan meg szeretné valósítani, amiket lenyilatkozik mostanában akkor nagyon remélem hogy nem választják meg!

Aki mégis MZP szimpatizáns, az adjon már ésszerű érvet arra hogy mért jó ha újra a rezsicsökkentés előtti "európai" árakat fizetnénk a közművekre? Ugyanis szerinte jót tenne ha újra a magasabb árakat fizetnék az emberek, mert ezáltal spórolásra ösztönözné őket! Nagyon sokan a mostani rezsiárakat is nehezen fizetik meg. Hát nooooormális?? :D

Meg hogy szerinte nem kellett volna br.200ezerre emelni a minimálbért....egy olyan nyilatkozata nem volt még ami pozitívum lenne, hogy meggyőzze az embereket hogy rá szavazzanak.

A másik hogy nem kell a kerítés, jöjjenek csak a migránsok, mert jót tesz a társadalomnak a "sokszínűség" és a népességcsökkenés is visszafordítható lenne.

Lehet mondani hogy én is migránsozok, de én itt határ mellett átéltem annó milyen állapotok voltak amíg nem volt meg a kerítés, és 1 hónapig közel 150ezren jöttek be az országba nálunk. Meg amiket látni a híradásokban hogy miket művelnek pl.Franciáknál, svédeknél, az a rongálás,mocsok,agresszió,stb....kötve hiszem hogy bármelyik ellenzéki szavazó erre vágyna. Vagy tévedek??

És NEM, nem vagyok Fideszes, sőt, egyáltalán nem bírom Orbánt.

De azok alapján amiket eddig hallottam MZP-től az alapján két rossz közül a kisebbet választanám, és az Orbán...bármennyire is nem akartam rá szavazni!

2021. nov. 21. 20:35
 20/42 anonim ***** válasza:
76%

MZP nagyon jól mondja: az egész magyar gazdaságot, az egész országot vissza kell terelni a normális európai országok közé!!!

Én nem vágyom egy olyan rezsicsökkentésre, amelyet egy vékony (gazdag) réteg élvez igazán, viszont el akarják hitetni, hogy ők mennyire rendesek, mennyire érzékenyek szociálisan! Én nem vágyom egy olyan országra, ahol bűnözők ezreit hoznak be "törvényesen" miközben a népet rettegtetik a migránsokkal: ép elméjű migráns nem akar ide jönni!!!

Én azt akarom, hogy legyenek európai bérek, amit rendes, becsületes munkával megkeresünk, és amit mi nagyon jól be fogunk tudni osztani! Ne legyen senkinek szüksége Orbán "jótékony gondoskodására", és soha ne lássam többé az ábrázatát!!!

2021. nov. 21. 21:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!