Márky Zay Péter? Vagy Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból :)
Lehet mondani értelmes érveket!
2021. nov. 19. 14:10
A kérdező szavazást indított:
Márki-Zay Péter
Orbán Viktor
67 szavazat
1/42 anonim válasza:
Nincs értelmes érv Orbán mellett, ezért Márki-Zay Péter! Egyértelmű!
2/42 anonim válasza:
Nincfs értelmes érv MZP mellett, ezért marad OV. Egyértelmű.
4/42 anonim válasza:
Szerintem sincs érzelmes érv MZP mellett, tehát maradjon Orbán Viktor!
6/42 A kérdező kommentje:
Miért érzem azt hogy az utolsó négy válaszoló, egy és ugyanaz?
2021. nov. 19. 14:47
7/42 anonim válasza:
Orbánon kivül mindenki alkalmatlan miniszterelnöknek ezért nem kérdés hogy OV.
8/42 anonim válasza:
Rosszul érzed. Leszámítva 4-es, 5-öst, aki javított, mindenki más. Én 75 %-os vagyok, 2-es.
9/42 anonim válasza:
Dr.Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr győzni fog!🧡🇭🇺
10/42 anonim válasza:
Egy ideig nagyon drukkoltam MZP-nek, de az amit Magyarrszágon szeretne megvalósítani, arra ez az orszag még nem érett meg. Emellett olyan penetráns az elennzéki összefogás mögötte, amiben nem lehet megbízni. Én nem megyek el szavazni, mert jó szívvel egyik “bandára” sem tenném le a voksomat. Ez szomorú. Sok ideje volt az ellenzéknek felepíteni egy friss, korrupciótól mentes összefogást. Ez most sem sikerült. Az ország érdekét nézik? Én ezt sajnos nem látom. Egy-két emberre, akármilyen szimpatikus is, nem lehet egy korányváltást épiteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!