Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz miért nem foglal...

A Fidesz miért nem foglal állást, hogy a 60 év felettiek életével játszik?

Figyelt kérdés

[link]

Ez már a sokadik kutatás a témában, magyarán a drága keleti vakcinájuk nem ér semmit, és ezzel lett leoltva a veszélyeztetett, idős korosztály.

Áprilisban oltásellenesnek lettem titulálva, amiért kritizálni mertem a Sinopharmot, pedig már akkor befutottak az első eredmények arról, hogy nagyon alacsony az antitest száma.

Tényleg semmi nem számít ennek a kormánynak, csak az, hogy a gazdag elit még gazdagabb legyen? Ehhez tapsikolnak a birkameneten? Hogy emberek életével, családjával játszik a kormány? Itt tényleg egy PKD regénybe illő, alternatív valóságban élnek az emberek.

2021. nov. 15. 14:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Megfelelő járványkezeléssel igen, az az 1 hónap kibekkelhető lett volna, ahogy azt rajtunk kívül tették sokan, mert hiába a kínai és az orosz vakcinabeszerzés, nem állunk jobban. Sőt.
2021. nov. 15. 17:51
 12/27 anonim ***** válasza:
De jobban állunk, mert korábban nyithattunk. A 4. hullám meg mindenkit elkaszált a térségben, akármivel oltattak, ez van. Nincs se csodaszer, se csodamódszer.
2021. nov. 15. 18:02
 13/27 anonim ***** válasza:
#12 Hol volt olyan hogy 1 hónappal kibekkelték és már vége is volt a járványnak? Élmodban!
2021. nov. 15. 18:20
 14/27 A kérdező kommentje:
😫🤦
2021. nov. 15. 20:58
 15/27 anonim ***** válasza:
Kérdező a 13-as neked szólt volna. Válasz?
2021. nov. 15. 21:02
 16/27 anonim ***** válasza:

"Társadalmi szinten mindenkinek habzik a szája a gondolatra, hogy a 80 éves nagymama védelmében nem járhat bulizni. ... az idősek és krónikus betegek elég sokba kerülnek, szóval nem baj, ha kevesebb van belőlük. Mármint ez a Kormány politikája"

Ha társadalmi szinten mindenkinek habzik a szája a gondolatra, akkor nem a kormány politikájával van a legnagyobb baj...

2021. nov. 15. 21:04
 17/27 anonim ***** válasza:

"Megfelelő járványkezeléssel igen, az az 1 hónap kibekkelhető lett volna"

De honnan tudhattuk volna, hogy 1 hónapot kell csak kibekkelni (ha nem a varázsgömbödből)?

2021. nov. 15. 21:06
 18/27 A kérdező kommentje:
Március környékén futott fel igazán a 3. hullám, ha jól emlékszem. Ha addigra még nem is teljesen, de áprilisra már volt elég nyugati vakcina. Erre írtam a kb. 1 hónapot, hogy megfelelő korlátozással és járványkezeléssel áthidalható lett volna ez az időszak, ahogy azt is leírtam, hogy ez több másik országban nem is okozott gondot. Értő olvasás..
2021. nov. 15. 21:55
 19/27 anonim ***** válasza:

#18 Választ még mindig nem adtál.

Olyan ország nem létezik aminek az a neve, hogy "több másik".

Konkrétan hol oldották meg 1 hónap alatt?

2021. nov. 15. 22:17
 20/27 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy most már tudjuk. A kérdés az, hogy márciusban honnan lehetett volna tudni előre, hogy áprilisra már lesz elég nyugati vakcina. Értő olvasás...
2021. nov. 15. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!