Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek egyedi eset, hogy...

Szerintetek egyedi eset, hogy megváltozott a politikai beállítottságom?

Figyelt kérdés
Régebben inkább baloldali voltam, de a BLM, Antifa, genderlobbi, kritikai fajelmélet, migráció és egyéb teljesen abszurd dolgok miatt egyre inkább jobbra tolódott az értékítéletem. És egyre inkább úgy látom, hogy a magukat liberálisnak gondolók valójában borzasztó intoleráns emberek.

2021. nov. 11. 21:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%
Es mi van ha az a "szakember" pont meleg? Vagy ok nem lehetnek kepzettek ehhez?
2021. nov. 14. 11:52
 22/29 A kérdező kommentje:

#21:

Kicsi rá az esély, de ha szakember, akkor felőlem bemehet. A lényeg, hogy ne azt ecsetelje, milyen fantasztikus dolog homokosnak lenni, hanem tartson egy oktatást, aminek keretében elmondja a szexualitásról a tudnivalókat. A többi a magánügye.

2021. nov. 14. 11:55
 23/29 anonim ***** válasza:

"A lényeg, hogy ne azt ecsetelje, milyen fantasztikus dolog homokosnak lenni"

Egyreszt megtisztelhetnel egyes embereket azzal hogy nem szolitod oket "homokosnak", ez a szo nem valo egy kulturalt szovegkornyezetbe.

Masreszt hagyjuk mar a hulye felre vezeto szovegeket. Senki nem tanit senkit arra hogy ez egy jo dolog. Ha megis igy lenne, akkor tenyleg propaganda lenne.

Amugy az pl. nem baj hogy egy nem letezo istenrol tanitanak gyerekeket? Azzal a propagandaval nincs gond?

2021. nov. 14. 12:10
 24/29 anonim ***** válasza:
20%
Nem is direkt modon tortenik a homoszexualitas “programozasa”. Filmeket pl. szinte mindenki nez. Nehez olyan nyugati filmet talalni a felkapottak kozott, amiben ne lenne egy homoszexualis par, akiket pozitiv szereplokent, hoskent mutatnak be.
2021. nov. 14. 12:15
 25/29 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy a szexualitás témája legyen a lényeg, nem az előadó magánélete.
2021. nov. 14. 12:16
 26/29 anonim ***** válasza:
92%
Ettől még senki nem lesz meleg.
2021. nov. 14. 12:48
 27/29 anonim ***** válasza:

A melegek pl. nem jarnak ajtorol ajtora mint a Jehova tanui. Pedig az egy szekta. Az nem gond? Persze itthon nem olyan oriasi jelentosseggel bir, de az LMBTQ sem.

A melegekhez nem lehet csatlakozni, vagy melegge vallni, max kivulrol tamogatni, mig egy szektahoz barki tud csatlakozni.

2021. nov. 14. 14:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Én "baloldali" vagyok, mégis egyiket sem támogatom. Ez nem egy vallás, ahol megmondják, hogy mit szeress.
2021. nov. 14. 20:04
 29/29 Godaime ***** válasza:
úgy 10-15 évvel ezelőtt még szélső baloldalinak mondtam volna magam, ma azonban mérsékelt baboldalinak számítok kb nagyjából az általad említett okokból.
2021. nov. 14. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!