Szerintetek egyedi eset, hogy megváltozott a politikai beállítottságom?
Miért kell egyáltalán olyan dolgokkal foglalkozni ami nem közügy????
Gender melegek stb. Mi közöd hozzá?
Migránsok meg nem nagyon vannak 2015 előtt kevesebb menekült jött akkor nem volt baj. Érdekes.
Egyébként tavaly 57 ezer bevándrolót fogadtunk be. Csak szólok.
#12:
Amerikában kirúgnak embereket az állásukból, mert nem hajlandóak olyan neműnek szólítani egy transzot, mint amit felvett. Iskolákba is be akarnak menni felvilágosítást tartani ilyen emberek. Nekem úgy tűnik, ez igenis közügy.
Szerintem ez kamu az egész vagy nagyon nem általános nem hiszem ilyen esetből sok lenne ezek egyedi esetek lehetnek
Persze ezekkel én sem értek egyet de nem is hiszem hogy általános lenne.
"Amerikában kirúgnak embereket az állásukból, mert nem hajlandóak olyan neműnek szólítani egy transzot, mint amit felvett."
Lehet a fonok volt transz abban a ritka esetben 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
"Iskolákba is be akarnak menni felvilágosítást tartani ilyen emberek. Nekem úgy tűnik, ez igenis közügy."
Hu ezek a szemet libsik bemennek az iskolakba es felvilagositjak a gyerekeket hogy az LMBTQ-s emberek is emberek, meg ilyet. Lassan mar oda fajulnak a dolgok hogy ember szamba kell venni az olyan szemelyeket akik semmit sem artanak nekunk,
esetleg a szexualitas orientaciojuk es/vagy nemi identitasuk mas.
#15:
És mégis miért akar oda bemenni egy random idegen? Ott a pszichológus, majd ő elmondja, amit tudni kell. Ő a szakember. Az LMBTQ-sok hagyják békén az embereket, és akkor a társadalom is toleránsabb lesz velük!
"És mégis miért akar oda bemenni egy random idegen? Ott a pszichológus, majd ő elmondja, amit tudni kell. Ő a szakember. Az LMBTQ-sok hagyják békén az embereket, és akkor a társadalom is toleránsabb lesz velük!"
Erdekes a mi idokben nem volt nagyon senki aki felvilagositson pedig csak 22 eves vagyok. Csak egy parszor volt szexualis felvilagositas es akkor is csak egyszer erintettuk a temat. Amikor a tanar felolvasta a "homoszexualis" szot egybol jo paran felnevettek. Szerencsere a tanar rajuk szolt hogy ez nem illo.
Amugy nem mindegy hogy egy meleg meseli el a gyerekeknek, attol nem lesz senki meleg.
#17:
Ne menjen be az iskolába, aki nem szakember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!