Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek egyedi eset, hogy...

Szerintetek egyedi eset, hogy megváltozott a politikai beállítottságom?

Figyelt kérdés
Régebben inkább baloldali voltam, de a BLM, Antifa, genderlobbi, kritikai fajelmélet, migráció és egyéb teljesen abszurd dolgok miatt egyre inkább jobbra tolódott az értékítéletem. És egyre inkább úgy látom, hogy a magukat liberálisnak gondolók valójában borzasztó intoleráns emberek.

2021. nov. 11. 21:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
19%
A BLM, genderlobbi stb.. nem baloldali. Az igazi baloldaliság a marxizmus-leninizmus
2021. nov. 11. 21:37
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Én kamaszként nagy kurucinfo törzsolvasó voltam, és eléggé rokonszenveztem a náci eszmékkel. De manapság már elég erősen liberális eszméket vallok. Persze igen, tisztában vagyok vele, hogy a blm-nek rengeteg olyan túlkapás van ami felvállalhatatlan és problémás. Tisztába vagyok vele hogy vannak olyan nagyhatalmú zsidó emberek is, akik nem feltétlen a világ jólétére törekszenek, sőt az ellenkezője, vagy hogy nagyon sok problémás roma ember van a magyar társadalomban. Viszont elfogadhatatlannak tartom, hogy egy egész nép, vallási stb... csoportot leáltalánosítsanak olyan dolgok miatt, amit nem konkrétan ők csinálnak hanem valaki más ezekből a csoportokból.
2021. nov. 11. 21:38
 3/29 anonim ***** válasza:
79%

Hasonló történt velem is.

Jól hangzó eszméket hirdetnek, aztán utánajársz, és kiderül, milyenek valójában.

2021. nov. 11. 21:44
 4/29 A kérdező kommentje:

#2:

Ez furcsa, ilyen emberrel még nem találkoztam. Viszont én nem is tartom magam szélsőjobboldalinak, nem gondolom, hogy akármilyen csoportot "leáltalánosítsak". Nem csak szélsőjobb van a jobboldalon.

2021. nov. 11. 21:50
 5/29 anonim ***** válasza:
44%
Nem te változtál meg, hanem maga a bal oldal.
2021. nov. 11. 22:38
 6/29 anonim ***** válasza:
85%
Természetes dolog, hogy az ember idővel változik. Magam is így vagyok ezzel. Viszont nem vagyok hajlandó beskatulyázni magam valamelyik oldalra. Valahol középen helyezkedek el. Számomra ezért szimpatikus MZP, mert mindkét oldalból a jót igyekszik átvenni, illetve megtalálni a középutat.
2021. nov. 11. 22:50
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
Hogy' lenne egyedi eset? Gondolj csak OV-ra! Neki aztán teljesen megváltozott a politikai beállitottsága. A kezdetekben nagyon szimpatikus volt.
2021. nov. 11. 23:15
 8/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem, sokan vannak így.
2021. nov. 11. 23:56
 9/29 anonim ***** válasza:
93%
Elég sok ember ilyen. Sőt szerintem valamennyire mindenkinek változik a világnézete.
2021. nov. 12. 06:59
 10/29 anonim ***** válasza:
23%
Akkor a fidesz miert van tele melegekkel?
2021. nov. 12. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!