Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy van ez pontosan?

Hogy van ez pontosan?

Figyelt kérdés
Amikor bevonják az autó forgalmi engedélyét igazoltatáskor, akkor leveszik ott helyben a rendszámot is? Ha igen, mi a helyzet akkor, ha valakinek egyedi rendszáma van? Az ilyen rendszám személyhez tartozik, nem autóhoz, fizetett érte az illető. Tehát, ha újra kell vizsgáztatni az autót, hogy vissza adják a forgalmit, akkor vissza adják ugyanazt az egyedi rendszámot?

2021. aug. 30. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól, h újra vizsgáztatod az autót a rendszám marad, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
2021. aug. 30. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem. Én abból indultam ki, hogy a vizsga után már a soron következő rendszámot kapja az autó, mert elvileg bevont rendszámot nem lehet mégegyszer forgalomba állítani.

2021. aug. 30. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Ha valaki kivonatja az autót a forgalomból, mert mondjuk nem használja egy ideig, és utána újra forgalomba helyezteti, akkor is már az újabb rendszám kerül rá.
2021. aug. 30. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!