Kinél mi volt a sorrend a jelöltek között az előválasztáson?
Figyelt kérdés
Nálam kicsit kuszán sikerült a dolog Jobbikosként. Szóval az első fordulóban Jakabra szavaztam, de mivel kiesett a pixisből, a másodikban Karácsonyra akartam szavazni. Na most mivel visszalépett, ezért MZP-re ment végül a szavazat, de ha netán Dobrev nyerné a második fordulót, akkor jövőre rá szavaznék :D Mindegy igazából, csak ne az orbán legyen, végül is ez a lényege az előválasztásnak, hogy az legyen a közös miniszterelnök jelölt, aki a legtöbb szavazatot kapja. FeGyőrt azért nem is említettem, mert tudni lehetett előre, hogy ő kapja a legkevesebb szavazatot, nem túl népszerűek a többiekhez képest. Szóval az én sorrendem így nézett ki: Jakab, Karácsony, MZP, Dobrev, Fegyőr.2021. okt. 15. 01:07
11/12 anonim válasza:
Nekem lehet hogy lottózni kellene mert én pont azt a sorrendet írtam le ami végül lett.
12/12 anonim válasza:
Az első forduló előtt nálam a sorrend
KG
MZP
Dobrev-Jakab
FGY
KG visszalépése után Dobrev lett az első számú jelölt, egy ideig. Most fej-fej mellett vannak MZP-vel, szombat estig eldöntöm kire szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!