Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kinél mi volt a sorrend a...

Kinél mi volt a sorrend a jelöltek között az előválasztáson?

Figyelt kérdés
Nálam kicsit kuszán sikerült a dolog Jobbikosként. Szóval az első fordulóban Jakabra szavaztam, de mivel kiesett a pixisből, a másodikban Karácsonyra akartam szavazni. Na most mivel visszalépett, ezért MZP-re ment végül a szavazat, de ha netán Dobrev nyerné a második fordulót, akkor jövőre rá szavaznék :D Mindegy igazából, csak ne az orbán legyen, végül is ez a lényege az előválasztásnak, hogy az legyen a közös miniszterelnök jelölt, aki a legtöbb szavazatot kapja. FeGyőrt azért nem is említettem, mert tudni lehetett előre, hogy ő kapja a legkevesebb szavazatot, nem túl népszerűek a többiekhez képest. Szóval az én sorrendem így nézett ki: Jakab, Karácsony, MZP, Dobrev, Fegyőr.
2021. okt. 15. 01:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
15%
Jó nagy ideológiai zavar lehet a fejedben, az tuti. XD
2021. okt. 15. 01:09
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem mzp nyer akkor az mkkp-re szavazok.
2021. okt. 15. 01:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés
2021. okt. 15. 01:11
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 Ha MKKP-re szavazol, akkor a fideszre szavazol. A kutyákból sosem lesz kormánypárt...
2021. okt. 15. 01:12
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
Aki az mkkp-re szavaz az arra szavaz, hogy ez az orszag egy vicc es takarodjon a budos francba mind az "ellenzek" mind a fidesz. Aki dobrevre szavaz, na az valoban a fideszre szavaz...
2021. okt. 15. 01:26
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Aki az mkkpra szavaz azt mondja h latja h a politika egy vicc viszon nem is akar meg csak porbalkozni se h ez ne igy legyen.
2021. okt. 15. 02:12
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem simán bekerulhet a parlamentbe a kutyapárt.

Amúgy az én sorrendem kb így nézett ki:

Karácsony

Jakab

Fegyor

MZP

Dobrev

2021. okt. 15. 02:21
 8/12 anonim ***** válasza:
4%
Orbán Viktor.
2021. okt. 15. 02:44
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

MZP

Jakab

Karácsony

Dobrev/Fekete-Győr (náluk váktozó volt, ki áll utolsó helyen)

Egy normális választási rendszerven az MKKP jó válasz lenne. Sajna most ha csak 4,9%-ot kapnak és mégse jutnak be, a rájuk adott voks a Fideszt is erösíti :(

2021. okt. 15. 03:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

ok: MZP

elmegy: FeGyőr

nem: Karigeri, Jakab, Dobrev

2021. okt. 15. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!