Szerinted mi lesz a sorrend az előválasztás első fordulójában?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 18:29
A kérdező szavazást indított:
1.Karácsony 2.Jakab 3.Dobrev
1.Jakab.2.Karácsony 3.Dobrev
1.Dobrev 2.Karácsony 3.Jakab
1.Dobrev 2.Jakab 3.Karácsony
1.Jakab 2.Dobrev 3.Karácsony
1.Karácsony 2.Dobrev 3.Jakab
Más eredmény lesz.
26 szavazat
1/10 anonim válasza:
Meg nem vagyunk tul rajta? ... Pedig mar annyit dumaltak rola - en meg azt hittem mar tul is vagyunk rajta :)
2/10 anonim válasza:
1. Pázmán Koppány, 2. Pázmány Koppány, 3. Pázmán Koppány
3/10 anonim válasza:
Szerintem Dobrev vagy Karácsony tuti visszalép a másik javára a második fordulóban.
4/10 anonim válasza:
Van ket fix bejuto: Jakab, Dobrev
3. Helyre az eselyesek sorrendje jelenleg: Karacsony, Marky Zay, Fegyor, Palinkas
En remelem h elovalasztasi vitan Marky Zay megelozi Karacsonyt mert a jobboldali embereket is megtudja szolitani es a fuggetleneket akik nem szavaznanak.
Amugy szerintem mindenkepp az elso fordulo 3. Helyezett fogja nyerni a masodik fordulot, mert a tobbi kis part szavazoi nem hinnem h Jakabot vagy Dobrevet tamogatnak, lehet ugyan h nekik a legerosebb a biztos szavazo taboruk de ok a legelutasitottabbak is.
Legvaloszinubb vegso befuto tehat Karacsony a fentiek szerint.
5/10 anonim válasza:
Nem veletlen h a fidesz Karacsonyra huzzata fel a lejarato kampanyat.
6/10 anonim válasza:
Elso fordulo - masodik fordulo ... de minek? Orban marad a miniszterelnok a vegen :)))
7/10 anonim válasza:
Attól függ hogy az RTL Dobrevet vagy Karácsonyt fogja jobban nyomni.
8/10 anonim válasza:
Nagyon sokan alabecsulitek Dobrevet. Fix, hogy o indul Orban ellen.
9/10 A kérdező kommentje:
Attól függ a Pestiek mennyire elégedettek Karácsonnyal.
2021. júl. 24. 19:00
10/10 anonim válasza:
1.Dominó, 2.Turmix, 3.Nyalóka - Odds: 5!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!