Aki a Kubatov-lista alapján ellenzéki szavazó az tényleg az oltási fontossági sorrend végére kerül?
Kérdező
A Kubatov listán azok a fidesz támogatók vannak fenn - ha vannak egyáltalán - akik saját maguk egyeztek bele abba, hogy a nevüket nyilvántartsa a fidesz.
Mivel nem a fidesz dönt az oltások sorrendjéről hanem az orvosok, így lényegtelen hogy ki van rajta ezen a listán és ki nem.
Amúgy nem azért hisztiztetek eddig hogy előbb oltassák be magukat a fideszesek?
Könnyen lehet.
2! "nem a fidesz dönt az oltások sorrendjéről ...." Na ez már durván félrevezetö!!!! Majd Nyunyoka kijelenti, hogy ebbe aztán OV ne szoljon bele mert ahhoz érteni is kell? Ne röhögtess!!! A hisztizés részt meg nem tudom honnan vetted? Forrás? (Forrásként a kocsmai füleseid nem érnek semmit!)
Kérdező is ezt mondja. Aki rajta van a kubatov listán az kormánypárti aki nincs az ellenzéki. Ez a fidesz jelmondatából következik. Aki nincs velünk az ellenség.
Így egyszerű kiválogatni, hogy ki kerüljön a lista elejére.
#4 Ez baromság. Én sem vagyok rajta azon a listán mégis kormánypárti vagyok.
Most ez a legújabb hülyeség amit elkezdtek ismételgetni, mert tuti lesz pár elmeroggyant aki ezt is beveszi.
Hát akkor gyorsan iratkozz fel a kubatov listára, mert mint ellenzéki csak 2030-ban kerül rád a sor az oltásnál. Aztán addig boltba se mehetsz ha nem lesz oltási igazolványod.
Így fogják kiéheztetni az ellenzéki érzelmű szavazókat.
#6 Szóval tényleg ez az új rettegtetés amit kiadtak nektek feladatba.
Látom, mivel a pártvezetőitek sorban álltak ki mondván ők is beadatják majd maguknak, akkor lekerül a napirendről a "kormány kötelezővé akarja tenni az oltást" rettegtetés és jön hogy "nem fognak az ellenzékiek kapni védőoltást" sztori.
Röviden: agyatlan barom aki ezt állítja!
A legfrissebb hírek szerint jelszóvédett lesz az oltás regisztrációs honlap. Aki nem akarja begépelni a jelszót az nem tud majd regisztrálni.
A jelszó pedig : AzAnyaNőAzApaFérfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!